Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί το σπίτι του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί το σπίτι του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

lykourezos

Πολλοί πλειστηριασμοί έχουν προγραμματίσει οι τράπεζες τους επόμενους 6 μήνες σε μια προσπάθεια να μειώσουν τα κόκκινα δάνεια και να αυξήσουν τα έσοδα τους.

Μπαράζ πλειστηριασμών έχουν προγραμματίσει οι τράπεζες για τους επόμενους 6 μήνες σε μια προσπάθεια να μειώσουν τα κόκκινα δάνεια και να αυξήσουν τα έσοδα τους. Mεταξύ των πλειστηριασμών που θα γίνουν, θα βγουν στο «σφυρί» ακίνητα και πολλών γνωστών επιχειρηματιών, γιατρών και δικηγόρων,

Όπως αναφέρει το mononews.gr, ένα από αυτά, είναι του του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο, δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής επισκέφθηκαν το σπίτι του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο Κολωνάκι επί της οδού Ηροδότου για δύο ακάλυπτες επιταγές των 25.000 ευρώ έκαστη, για χρέος που μαζί με τους τόκους αγγίζει τις 55.000 ευρώ.

Το αποτέλεσμα ήταν έπειτα από πολλές ημέρες οχλήσεων, ο δικηγόρος του κατόχου των επιταγών μαζί με δικαστικό επιμελητή να προχωρήσει τότε συντηρητική κατάσχεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι, παρουσία του ποινικολόγου ο οποίος τους ενημέρωσε πως πέρα από τα έπιπλα, δεν του ανήκει το οίκημα, το οποίο κι έχει μεταβιβάσει στην κόρη του.

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthecaller
Προηγούμενο άρθροΗ Κατερίνα Γκαγκάκη χώρισε στον αέρα του Happy Day!
Επόμενο άρθρο3+1 Βιβλία που ξεχώρισα την χρονιά που μας πέρασε!