Αρχική ΘΕΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Βίκυ Κουλιανού: «Η ζωή δεν είναι μπροστά, δεν είναι πίσω, είναι τώρα»

Βίκυ Κουλιανού: «Η ζωή δεν είναι μπροστά, δεν είναι πίσω, είναι τώρα»

6205_viki_koylianoy_21102017

Βίκυ Κουλιανού: «Η ζωή δεν είναι μπροστά, δεν είναι πίσω, είναι τώρα». Μία γυναίκα αυθεντική, ακομπλεξάριστη και γεμάτη ζωή!

Τι να πρωτοπείς για τη γυναίκα που ακούει στο όνομα, Βίκυ Κουλιανού; Στο μυαλό σου έρχονται οίκοι μόδας, πασαρέλες, φωτογραφίσεις, εξώφυλλα, διακρίσεις, κ.α. Η Βίκυ είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα. Είναι ένας άνθρωπος που σέβεται κι αγαπά την ζωή και τους ανθρώπους γύρω της. Δουλεύει πολύ, της αρέσει να δοκιμάζει πράγματα που την εξελίσσουν και την εξιτάρουν σαν προσωπικότητα. Ένα από αυτά και το θέατρο.

Την φετινή θεατρική σεζόν βρίσκεται στο Μαριχουάνα Stop, την μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Βάλαρη στο Gazi Theater.

Εεκεί, υποδύεται με επιτυχία, την Μελίτα Καμπίση,  μία αριστοκράτισσα από το Κολωνάκι, που στην αρχή είναι ερωτευμένη με τον Τόλη. Όραμα της, είναι να κάνει το σπίτι της φίλης της Καίτης Λαγοπούλου (Ντορέττα Παπαδημητρίου) κέντρο διασκέδασης.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Γιώργο Βάλαρη και τι σκέφτηκες μόλις σου έκανε την πρόταση για το θεατρικό; 

Το πρώτο που σκέφτηκα, ήταν ότι θα δουλέψω επιτέλους με τον Γιώργο Βάλαρη. Με πήρε τηλέφωνο, βρεθήκαμε και του είπα αμέσως το ναι. Το Μαριχουάνα Stop είναι από τις αγαπημένες μου ελληνικές ταινίες. Επίσης, εντυπωσιάστηκα με το καστ των ηθοποιών. Τι να πω βέβαια και για τον μέγα-θρύλο Τόλη Βοσκόπουλο. Τι υπέροχος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Νιώθω πολύ τυχερή γι’αυτή την δουλειά. Ήταν η κατάλληλη στιγμή, με τα κατάλληλα άτομα, στο κατάλληλο μέρος.

theatro

Πώς θα χαρακτήριζες τον Γιώργο Βάλαρη μέσα από την συνεργασία σας;

O Γιώργος είναι ένας αιώνιος έφηβος με πολύ θετική ενέργεια, πράγμα που τον καθιστά πολυπράγμων! Είναι πάντα ο εαυτός του, μας καθοδηγεί απίστευτα από τις πρόβες ακόμη και έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο, ακόμη κι όταν είναι αυστηρός, να μας δένει σε μια παρέα!

Έχει την χαρά που χρειάζεται στο θέατρο. Κι όταν έρχεται ο κόσμος να μας δει, εκλαμβάνει αυτή την χαρά επί σκηνής!

Περιμένουμε όλοι πως και πως να ΄ρθει η Κυριακή για να πάμε στην παράσταση. Κι όταν τέλειωσαν οι πρόβες και δεν είχαμε τι να κάνουμε, πηγαίναμε όλος ο θίασος για καφέ. Αυτό δεν το συναντάς συχνά στον χώρο. Δεν ταιριάζουν πάντα οι χημείες και οι αύρες των ανθρώπων.

Φοβήθηκες καθόλου τα αρνητικά σχόλια του κόσμου που είναι αρνητικός στις ελληνικές ταινίες που γίνονται θεατρικά;

Όχι καθόλου. Τον ρόλο που εγώ υποδύομαι ας πούμε, τον έχει υποδυθεί η Μ. Ζαφειροπούλου. Μία σπουδαία ηθοποιός και υπέροχη γυναίκα. Πάντα, όταν καλείσαι να ενσαρκώσεις έναν ρόλο, που τον έχω υποδυθεί σπουδαίοι ηθοποιοί, πρέπει να είσαι συνεπής. Εμπιστεύθηκα τον Γιώργο Βάλαρη σε αυτό που ξεκίνησε να κάνει και δεν φοβήθηκα.

Κατανοώ αυτό που λέει ο κόσμος, γιατί είναι ταυτισμένος με τα έργα, την εποχή αλλά και τους ηθοποιούς που έπαιξαν σε αυτά. Το μαγικό όμως, είναι ότι όλη αυτή η εποχή, αναβιώνει μέσα από τον ανέβασμα τους στην θεατρική σκηνή. Το χαίρεται ο κόσμος πολύ. Άλλωστε, κανείς μας δεν έχει την διάθεση να αντιγράψει τους ανθρώπους που υποδύθηκαν τους αντίστοιχους ρόλους.

Όταν βγαίνει ο Τόλης στην σκηνή, τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα τόσο για εμάς πίσω από την σκηνή, όσο και για τον κόσμο. Αλαλαγμός.

Viki-Koulianou_13

Τι είναι αυτό που βρίσκεις ενδιαφέρον στο θέατρο;

Μ’αρέσει πολύ το θέατρο, κάνοντας κυρίως δουλειές που εξιτάρουν πνευματικά. Που η φωνή μέσα μου λέει ”πήγαινε” δίχως δεύτερη σκέψη. Εκεί πάω. Μου έχουν προτείνει πολλά πράγματα στο θέατρο που δεν με ενδιέφεραν να τα κάνω, απλά για να γίνουν!

Στην τηλεόραση, τι σου έχει προταθεί κατά καιρούς και που βλέπεις εσένα μέσα σε αυτήν;

Παλιότερα, μου έκαναν περισσότερες προτάσεις στην τηλεόραση. Τελευταία μου είχαν προτείνει να πάω στο NOMADS. Φυσικά δεν δέχτηκα, γιατί θεωρώ πως δεν ανήκω εγώ μέσα σε αυτό. Θα λιποθυμούσα από την πρώτη κιόλας ημέρα. Αν μου προταθεί κάτι σχετικό με την μόδα ή κάτι που γνωρίζω καλά κι έχω άποψη γι’αυτό, θα το έκανα με χαρά.

Ποια η γνώμη σου για το MyStyleRocks και το Greece NextTopModel;

Τα παρακολουθώ. Στο GTNM πάνε και κορίτσια που δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται. Κάποιος πρέπει να τους καθοδηγεί σωστά στο τι κάνουν και είδαμε ότι από τα μέσα του σόου και μετά, το βρήκαν. Όταν βγουν έξω αυτά τα κορίτσια όμως, πρέπει να ξέρουν ότι τα πράγματα είναι πολύ σκληρά.

Τι θα συμβούλευες τα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το κόσμο της μόδας;

Θα τις συμβούλευα να φύγουν στο εξωτερικό. Κι όχι γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται πράγματα, αλλά στο εξωτερικό θα αποκτήσουν περισσότερη εμπειρία σε πρακτορεία μόδας (Μιλάνο, Παρίσι, κ.α.) Δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα στα 19 της να φύγει, αλλά δεν είναι κι ακατόρθωτο. Αν το θέλεις πραγματικά, πρέπει και να ρισκάρεις!

Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, εσύ τι θα άλλαζες στην επαγγελματική σου πορεία;

Θα έμενα παραπάνω στο εξωτερικό και ίσως δεν θα γυρνούσα και καθόλου. Αυτό μόνο.

Ποια η σχέση της Βίκυς Κουλιανού με τον χρόνο;

Δεν έχω σχέση με τον χρόνο, γιατί δεν καταλαβαίνω πως περνά. Δεν μπορώ να σκεφτώ δηλαδή, πως θα είμαι σε 5-10 χρόνια, γιατί είναι σαν να προδικάζω τι θα συμβεί. Έχω τον χρόνο σύμμαχό μου.

biku-koulianou-posa-epairne-tis-xruses-epoxes_2.w_l

Στην ζωή μου έχω το μότο, ότι η ζωή δεν είναι μπροστά, δεν είναι πίσω, είναι τώρα. Το σήμερα μας, πρέπει να είναι πιο έντονο από το χθες και το αύριο μας. Αυτό είναι το ωραίο. Το απρόβλεπτο.

Είσαι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα. Από που πηγάζει όλο αυτό;

Έχω τον χαρακτήρα του πατέρα μου. Ζωή την ζωή μου όπως εγώ θέλω. Και πάντα λέω την γνώμη μου…. Αυτό βέβαια δεν είναι καλό πάντα.

Μην γυναίκα που δεν στέκεται μόνο στην λαμπερή της εξωτερική εμφάνιση, αλλά έχει ήθος, παιδεία και λόγο! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ο Φιλιππίδης: Τι είπε μέσα από τη φυλακή

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Στέφανος Ντούσκος στο Τόκιο!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Δείτε ακόμα:

Αυτά είναι τα trends των παπουτσιών για το 2021 που θα λατρέψεις!

Woman & Man Secret – Τεύχος 6ο [Ιούνιος – Ιούλιος 2021]

Tranoulis Parfume: Τι να προσέξεις όταν διαλέγεις αρώματα για το καλοκαίρι

Anta Beauty Salon: Ένα ανοιχτόμυαλο κομμωτήριο!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑνακαλύψαμε τα κομμωτήρια των διασήμων Ioannis Hair & Beauty Team
Επόμενο άρθροΚερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ”LostDrive” στο Faust!