Αρχική LIFESTYLE Deco Φενγκ Σούι – Feng Shui και τα μυστικά του για καλή ενέργεια...

Φενγκ Σούι – Feng Shui και τα μυστικά του για καλή ενέργεια στο Σπίτι μας !

ΦΟΥ LOY SAO

Φενγκ Σούι – Feng Shui και τα μυστικά του για καλή ενέργεια στο Σπίτι μας! Κάποιες μικρές αλλαγές στο σπίτι μας. Αλλά και στο εργασιακό μας χώρο με την τοποθέτηση των ειδικών αντικειμένων , για την αλλαγή στην διακόσμηση μας , μπορούν να μας παρέχουν  θετική ενέργεια , να βελτιώσουμε την υγεία μας , τα οικονομικά μας , να έχουμε καλή τύχη , να προοδεύσουμε στις σχέσεις μας …

Το Feng Shui  για το κάθε σπίτι ή για το δωμάτιο είναι μια αύρα , ούτος η άλλος όλα είναι ενέργεια. Το Feng Shui  είναι το λεγόμενο «τσι» και μπορεί να πάρει τις μορφές 5 βασικών στοιχείων : του νερού , της φωτιάς , του μετάλλου , του ξύλου και της γης.

Η Λυδία Γαντζία – ιδιοκτήτρια του ZEN HOUSE , μας μιλάει για το Φενγκ Σούι !

” Η είσοδος του σπιτιού είναι – σύμφωνα με το Feng Shui  – « το στόμα του τσι » , δηλαδή εκεί από όπου  « μπαίνει »  όλη η θετική ενέργεια.

Καλό θα είναι λοιπόν η είσοδος να είναι καθαρή και φωτεινή και  να απομακρύνετε πράγματα που δεν χρειάζεστε και μπορεί να εμποδίζουν τη θετική ενέργεια να μπει μέσα στο σπίτι σας “.

Φενγκ Σούι – Feng Shui και τα μυστικά του για καλή ενέργεια στο Σπίτι μας !

ELEFANTAS

– Τοποθετούμε στην πόρτα μας στην είσοδο  μας τους  τρεις αστέρινους  θεούς « Φου Λου Σάο »  που  καλωσορίζουν  την επιτυχία , την μακροζωία και την ευτυχία , σε όλη την οικογένεια  Προστασία για τα παιδιά , για την οικογενειακή   γαλήνη , την υγεία και την ευημερία !

– Ακόμα βάζουμε και  λευκό χαλαζία που μας προστατεύει από το μάτι και την γλωσσοφαγιά.  Η ιστορία του ξεκινά από την Ατλαντίδα , ενώ έχει χρησιμοποιηθεί από όλους τους αρχαίους πολιτισμούς σε θεραπείες. Ο λευκός χαλαζίας είναι από τους πιο δυνατούς ενεργειακά κρυστάλλους για καθαρισμό. Απορροφά πολύ έντονα την αρνητική ενέργεια και προστατεύει. Διευκολύνει την επέκταση της συνειδητότητας και χαρίζει ενέργεια και δύναμη !

– Αν έχουμε και παιδία τοποθετούμε και έναν ελέφαντα για καλή τύχη – προσελκύστε την ευνοϊκότερη τύχη σας και δημιουργήστε ένα φράχτη προστασίας για όλη την οικογένεια !  

Δείτε ακόμη:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο  και  Βοσκόπουλος: Σπαρακτικές εικόνες, Κηδεία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣε ρυθμούς… Φουρέιρα το καρναβάλι στην Τενερίφη! (video)
Επόμενο άρθροΤο PILATES και τα μυστικά του !!