Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Xorisa.gr: Η δημοσιογράφος Σταυρούλα Κεντιέ δημιουργεί το πιο viral site της χρονιάς!

Xorisa.gr: Η δημοσιογράφος Σταυρούλα Κεντιέ δημιουργεί το πιο viral site της χρονιάς!

Η δημοσιογράφος Σταυρούλα Κεντιέ δημιούργησε το διαδικτυακό πρότζεκτ με τίτλο “Χώρισα”.

Στο xorisa.gr, φιλοξενούνται αληθινές ιστορίες που αξίζει να μοιραστούν, ενώ μία ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων και επαγγελματιών, είναι δίπλα σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη, τόσο διαδικτυακά όσο και σε πραγματικό χώρο και χρόνο.

 

Η ομάδα των ΕΙΔΙΚΩΝ αποτελείται από τους Δικηγόρους Χρήστο Θεοδωρόπουλο, Νότη Λιακόπουλο, Τίμο Μπελογιάννη, τον Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή Χαράλαμπο Πετρά,τον Ιατρό – Διατροφολόγο Ιάκωβο Θεοδοσίου, τη Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο Αναστασία Τζούμα, την Break-upCoach Βασιλική Κoρoμπούλα, τον Hairstylist και Designer Πάνο Τζάκο και τον Personal Trainer Διονύση Φέξη.

Σύντομα, στην ομάδα θα ενταχθούν και νέες ειδικότητες.

Επίσης, στο xorisa.gr φιλοξενούνται Q & A 60 λέξεων, Επιστολές, Celebritynews και επιλογές που ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ (μουσική, βιβλίο, θέατρο, σινεμά, εστιατόρια, μπαρ, ταξίδια, έρευνες).

Ακόμη, θα βρείτε ένα Live chat, για συζήτηση μεταξύ των μελών μας, το #quoteoftheday, τη specialedition στήλη “Πες το στον Μπάρμαν” by MONK Grapes and Spirits και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες λειτουργίες.

 

Επίσημο hashtag: #xorisagr

 

 

Ευχαριστίες:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ανθρώπους που είναι κοντά μου από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να υλοποιήσω αυτή την ιδέα και με στηρίζουν κάθε μέρα με την καλή τους διάθεση και ενέργεια.

Ειδικότερα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους τέσσερις ηθοποιούς που, άκουσαν την τρελή ιδέα μου, και δέχθηκαν να λάβουν μέρος στο trailer του διαδικτυακού αυτού πρότζεκτ.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Καμ Μπακ” του Βασίλη Κατσικονούρη στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, ήταν η πρώτη που έμαθε το σενάριο και είπε το «ναι». Στη συνέχεια, αναζήτησα τον Βασίλη Παλαιολόγο, κάπου ενδιάμεσα στις πυρετώδεις πρόβες του για το βραβευμένο με Pulitzer “Fool for Love” του SamShepard, που κάνει πρεμιέρα σήμερα 17/11 στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου Άλμα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου. Έπειτα (συμπτωματικά) ακολούθησε ένα τηλεφώνημα του σκηνοθέτη Θοδωρή Βουρνά, ο οποίος βρισκόταν – όπως πάντα – σε δημιουργικό οίστρο. Εκείνος μου μιλούσε για τη νέα ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζε με τίτλο «The Collector – Συλλέκτης» κι εγώ για το xorisa.gr. Κάπως έτσι, συνδυάσαμε τα γυρίσματα ταινίας και τρέιλερ, στον Κεραμεικό, και οι δύο από τους τρεις πρωταγωνιστές  του (τρίτος είναι ο Μιχάλης Οικονόμου), έγιναν και πρωταγωνιστές δικοί μου. Ο Δημήτρης Λιακόπουλος λοιπόν, ο οποίος είναι «Ο άντρας των ονείρων μου» καθημερινά μέσα από την τηλεόραση του STAR, και η Νεφέλη Παπαδερού, την οποία απολαμβάνουμε στην παράσταση Η Αλίκη στη Χώρα των Γευμάτων των Θεόδωρου Κανδηλιώτη& Κατερίνας Τσατσαράγκου στο θέατρο Άνεσις, υποδύθηκαν το χωρισμένο ζευγάρι για χάρη μου. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη του Θοδωρή Βουρνά, ο οποίος είχε ήδη σχεδιάσει το ανέβασμα της παράστασης BU21 τον Ιανουάριο στο θέατρο 104 (καταλαβαίνετε για τί ανήσυχο πνεύμα μιλάμε). Αξίζει βέβαια να σημειώσω πως αν δεν υπήρχε ο Φανούρης Καζάκης με την κάμερά του, τότε δε θα είχαμε τρέιλερ. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τη φιλία.»

 

Σταυρούλα Κεντιέ

 

Δείτε το trailer

 

Website: https://xorisa.gr/

Facebook page: https://www.facebook.com/xorisagr/

Twitter: https://twitter.com/XorisaGr

Instagram: https://www.instagram.com/xorisa.gr/

E-mail: xorisa.gr@gmail.com


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΦωτογραφίες κόντρα στον ήλιο
Επόμενο άρθροΗ Υπερρεαλιστική Φωτογραφία του Bagrad Badalian