Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: ”Ντροπή η σύλληψη του πατέρα μου!”

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: ”Ντροπή η σύλληψη του πατέρα μου!”

i-maria-eleni-pairnei-thesi-gia-ti-sxesi-lukourezou-kalogridi.w_l

Μετά την σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η κόρη του, Μαρία Ελένη μιλάει για πρώτη φορά στην εκπομπή  ”Μετά τα Μεσάνυχτα”.

Συγκεκριμένα, περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη, πώς βίωσε όλη αυτή την άσχημη περιπέτεια, καταλήγοντας στο ότι όλο αυτό το θεωρεί άδικο, ντροπή και ότι ο πατέρας της, είναι αθώος!

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη της:

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: ”Ντροπή η σύλληψη του πατέρα μου!”

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μητέρα μου δεν είναι πια εδώ. Θυμάμαι ότι στο σχολείο δεχόμουν μπούλινγκ, έλεγαν ότι ο μπαμπάς εξαγόραζε δίκες και η μαμά φωτογραφίζεται στο Playboy. Η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή. Στο γυμνάσιο για να με τιμωρήσει, μου έβγαλε την πόρτα του δωματίου μου για να μην έχω ιδιωτικότητα», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Εγώ έμαθα για τη σχέση του πατέρα μου με τη Νατάσα Καλογρίδη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η μητέρα μου παρά τις απιστίες του πατέρα μου, σεβόταν πολύ το μεγαλείο της ψυχής του. Ο μπαμπάς μου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν «έφυγε» η μητέρα μου. Ήθελε έναν άνθρωπο δίπλα του και αυτό μπορώ να το καταλάβω πολύ καλά. Η μαμά μου είχε κρατήσει το γάμο της παρόλο που γνώριζε για τις απιστίες του άντρα της. Έμαθα για το χαμό της μητέρας μου από τον πατέρα μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η μαμά μου δεn ξύπνησε . Εγώ τότε τρελάθηκα… Έμεινα τρεις μέρες άυπνη, χωρίς φαγητό και κάπνιζα τα τσιγάρα της. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη θέλαμε να το πουλήσουμε γιατί υπήρχαν κάποια θέματα κληρονομιάς. Κράτησα από τη μαμά μου το κομποσκοίνι της και τις εικόνες της», ανέφερε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Είμαι θυμωμένη με την σύλληψη του πατέρα μου γιατί είναι αθώος
«Η σύλληψη του πατέρα μου ήταν ένα πολιτικά στημένο παιχνίδι. Ο τρόπος που έγινε η σύλληψή του ήταν απαράδεκτος. Δέκα μήνες πριν τον συλλάβουν επειδή ήθελα να ξέρω, μίλησα μαζί του για να μου πει την αλήθεια. Οι σχέσεις μου με την Νατάσα Καλογρίδη είναι πολύ καλές και στηρίξαμε μαζί τον πατέρα μου. Είμαι πολύ θυμωμένη με την υπόθεση του πατέρα μου γιατί είναι πραγματικά αθώος. Μετά τη σύλληψη ο πατέρας μου ήταν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση.

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Βέργος: Αυτός είναι ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φολέγανδρος: Ο Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φολέγανδρος: «Έτσι σκότωσα την Γαρουφαλλιά»


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΦρίκη: Έχασε σε βίντεο παιχνίδι και σκότωσε το νεογέννητο παιδί του!
Επόμενο άρθροΕιρήνη Ερμίδου: Άλλος άνθρωπος μετά το GNTM! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της! Αντέχετε να τη δείτε;