Αρχική RETROLOVERS Παλιός Ελληνικός Κινηματογράφος Αποκάλυψη Άννας Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο- Μου έστειλε όλα του τα ρούχα...

Αποκάλυψη Άννας Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο- Μου έστειλε όλα του τα ρούχα και μου είπε: «σου χαρίζω το παρελθόν μου το καλλιτεχνικό»

marinos-1024×576

Η Άννα Φόνσου ξενάγησε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ελένη» στο «Σπίτι του ηθοποιού» και αναφέρθηκε τόσο στις δράσεις του, στην προσφορά του, αλλά και στους ανθρώπους που έχει φιλοξενήσει. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε λοιπόν και στον Γιώργο Μαρίνο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει απομονωμένος.

«Στον Γιώργο Μαρίνο χωρίς να τον ξέρω ήμουν κοντά του στις δύσκολες στιγμές κι όταν ήρθε η στιγμή να βγει από το νοσοκομείο λέει δεν έχω που να πάω. Είχα μια φίλη μου και μου λέει δεν τον παίρνεις στο σπίτι του ηθοποιού και τον πήραμε. Κάθισε δύο μήνες και τον πήρε μετά η κυρία Λάτση, μετά μένει μόνος του, επιθυμεί να είναι μόνος του. Στην υγεία του είναι καλά, τα έχει και 400, αλλά δεν μπορούμε να τον δούμε. Ωστόσο, ο Γιώργος μου έστειλε όλα του τα ρούχα και μου λέει σου χαρίζω το παρελθόν μου το καλλιτεχνικό»

αποκάλυψε η ηθοποιός.

 

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

24 άνθρωποι που έχασαν βάρος και μεταμορφώθηκαν εκπληκτικά

Μαρίνα Πήχου : ”Όνειρο μου είναι να έχω επαφή με ανθρώπους που θα με σέβονται, θα με δέχονται και θα με αγαπούν όπως είμαι…”


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthecaller.gr
Προηγούμενο άρθροΖώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 30 Απριλίου έως 6 Μαϊου 2018)
Επόμενο άρθροΤι συμβολίζει το μαγιάτικο στεφάνι;