Αρχική RETROLOVERS Αλίκη Βουγιουκλάκη Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κομπάρσος σε δικιά της ταινία σε μία σκηνή που...

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κομπάρσος σε δικιά της ταινία σε μία σκηνή που δεν πρόσεξε κανείς!

Βουγιουκλάκη υπέρλαμπρο

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κομπάρσος σε δικιά της ταινία σε μία σκηνή που δεν πρόσεξε κανείς! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία ”Αχ! αυτή η γυναικά μου” το 1967 εκτός από πρωταγωνίστρια εκτέλεσε και ρόλο κομπάρσου.

Η Αλίκη είχε μία ελιά στον ώμο που φαίνεται αν παρατηρήσει κάποιος καλά και επίσης βρήκαμε και μία φωτό της με το ίδιο φόρεμα από το σπίτι της στην Στησιχόρου της ίδιας χρονιας!

Υπόθεση:

Για να αποφύγει τις συνέπειες μιας παρεξήγησης, το στέλεχος μιας επιχείρησης παρουσιάζει τη γυναίκα του σαν υπηρέτρια και αντίστροφα, με αποτέλεσμα να οξύνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Κινηματογραφική διασκευή της γνωστής θεατρικής επιτυχίας.

Ο Δημήτρης (Δ. Παπαμιχαήλ) μόλις έχει παντρευτεί με τη Νίνα (Α. Βουγιουκλάκη). Στη δουλειά του προσπαθεί να είναι άψογος για να μπορέσει να κερδίσει μια ανώτερη θέση που έχει χηρέψει μετά το θάνατο του προκατόχου. Για το σκοπό αυτό, έχει καλέσει για φαγητό στο σπίτι, τον διευθυντή του Χαρίλαο (Γ. Μιχαλόπουλος). Πριν όμως ο Χαρίλαος φτάσει στο σπίτι του Δημήτρη, θα μαλώσει άγρια στο ταξί με τη Νίνα, με την οποία δεν γνωρίζονται.

Η Νίνα διηγείται στον άντρα της το περιστατικό και μόλις φτάνει στο σπίτι τους ο διευθυντής, ανακαλύπτει ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος του ταξί. Μέσα στη σύγχυση και τον πανικό, η Νίνα αποφασίζει να πάρει τη θέση της υπηρέτριάς τους της Ασημίνας (Μ. Κωνσταντάρου) και η Ασημίνα να παρουσιαστεί ως η γυναίκα του Δημήτρη.

Κωμωδία Διάρκεια: 100′ Σκηνοθεσία : Γιώργος Σκαλενακης Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος, Πολύβιος Βασιλειάδης Μουσική : Μίμης Πλέσσας Ηθοποιοί : Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιάννης Μιχαλόπουλος Σαπφώ Νοταρά, Μαρία Κωνσταντάρου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Βασίλης Μαλούχος Γιώργος Μεσσάλας, Μαρί Φράνσις

Δείτε επίσης: Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Εδώ βλέπουμε την Αλίκη να κάνει την πελάτισσα του φαρμακείου με γυρισμένη την πλάτη σε όλη την σκηνή της ταινίας.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κομπάρσος σε δικιά της ταινία σε μία σκηνή που δεν πρόσεξε κανείς!

Κάντε like στην σελίδα Αlikofans

Στέφανος Κούρκουλος: Δείτε τον άγνωστο αδελφό του Νίκου Κούρκουλου

Δείτε επίσης:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕλένη Ζαφειρίου: Ήμουν πολύ νέα για να παίξω τη «μάνα» στην πρώτη μου ταινία
Επόμενο άρθροΆγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα έδωσε νέο spoiler! Δύσκολες στιγμές για Νικηφόρο – Ασημίνα μετά το γάμο
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!