Αρχική ΘΕΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Σπύρος Μπιμπίλας VS Κορωνοϊός: ”Ονειρεύομαι αύριο μετά τον ιό έναν καλύτερο κόσμο”

Σπύρος Μπιμπίλας VS Κορωνοϊός: ”Ονειρεύομαι αύριο μετά τον ιό έναν καλύτερο κόσμο”

μπιμπιλας
Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μικρούς και μεγάλους, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε με το Koita και περιέγραψε την καθημερινότητά του, τώρα με την κατάσταση του εγκλεισμού.
Με ψυχραιμία αντιμετωπίζω την νέα απρόβλεπτη κατάσταση που ζούμε. Βγαίνω έξω μόνο για ψώνια και για να βοηθήσω κάποιες ευπαθείς ομάδες συναδέλφων ηθοποιών μοιράζοντας τρόφιμα από το ΤΑΣΕΗ.
Τις άπειρες ώρες στο σπίτι κάνω πράγματα που δεν προλάβαινα ποτέ ως τώρα. Αρχειοθέτηση αρχείων και φωτογραφιών που θα είναι χρήσιμη για το λεύκωμα που ετοιμάζω! Επίσης διαβάζω, γράφω μιας και μου αρέσει πολύ, μιλάω με βιντεοκλησεις με πολλούς φίλους και ηθοποιούς, απαντώ σε πολλές συνεντεύξεις και πράγμα σπάνιο για μένα μαγειρεύω! Να φανταστείτε μέχρι και γλυκό κουταλιού λεμόνι έφτιαξα!
Κάθε μέρα ονειρεύομαι το αύριο, μετά τον ιό, έναν καλύτερο κόσμο όπου ο ένας θα, σέβεται περισσότερο τον άλλο αφού όλοι μα όλοι πάνω στην γη μας αποδειχτηκαμε ίσοι απέναντι στον φονικό ιό. Αυτόν τον ιό που γκρέμισε σύνορα ,θρησκείες, φύλα, γλώσσες, έθνη, πολιτικές διαφορές, ιδιαιτερότητες κάθε είδους…
Ας αγαπηθούμε όλοι επιτέλους

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑναστάσιος Τρανούλης VS Κορωνοϊός: ”Ζούμε μια περίοδο που δεν την έχουν ζήσει ούτε οι γονείς μας, ούτε οι παππούδες μας…”
Επόμενο άρθροΤζένη Διαγούπη VS Κορωνοϊός:” Ψηλά το κεφάλι, μιλάτε”