Αρχική ΘΕΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Τζένη Διαγούπη VS Κορωνοϊός:” Ψηλά το κεφάλι, μιλάτε”

Τζένη Διαγούπη VS Κορωνοϊός:” Ψηλά το κεφάλι, μιλάτε”

Τζένη Διαγούπη

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, μίλησε στο Koita και έδωσε το δικό της μήνυμα για την κατάσταση του εγκλεισμού που βιώνουμε τόσο ξαφνικά:

Μη το βάζετε κάτω, ελπίζουμε, πιστεύουμε, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο! Αγαπάτε τους ανθρώπους, ας σκεφτούμε αυτούς που υποφέρουν, όλοι μας αγωνιζόμαστε για την καλύτερη μέρα.

Ψηλά το κεφάλι, μιλάτε… πάρτε τηλέφωνο κάντε βιντεοκλήσεις, κάντε ότι σας κατέβει, τραγουδήσετε, φωνάξτε, κλάψτε, γελάστε, όμως να είμαστε μαζί. Εγώ εδώ και 10 μέρες κάνω παρέα στους γονείς μου από την αυλή, ο μπαμπάς και η μαμά στη βεράντα κάνουμε τηλεδιάσκεψη… λέει ο πατέρας μου, δίνουμε μια ανάσα ο ένας στον άλλον. Με τον αδερφό μου, την νύφη μου και τον μικρό, έχουμε την βιντεοκληση, ευτυχώς μας έσωσε η τεχνολογία!

Σε όλους που αγαπάτε, πάρετε τηλέφωνα δώστε το παρόν να μην μένει κανένας μόνος τέτοις δύσκολες μέρες! Διαβάστε, γράψτε, πλύντε, εγώ πχ έκανα το σπίτι λαμπικο!🥰Άιντε άιντε .. και αν ο κόσμος αγριεύει και με κυνηγά, εγώ πολεμάω για αυτά που αγαπώ τους δίνω ζωή ξανά!❣️🌼☘️💞


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣπύρος Μπιμπίλας VS Κορωνοϊός: ”Ονειρεύομαι αύριο μετά τον ιό έναν καλύτερο κόσμο”
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Γιαννακόπουλος:”Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εκτιμήσουμε τα απλά και καθημερινά πράγματα, θα βγούμε όλοι πιο σοφοί!”