Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ NETFLIX: Ο Bob Ross δεν ήταν αυτός που νομίζαμε

NETFLIX: Ο Bob Ross δεν ήταν αυτός που νομίζαμε

Bob Ross

Ο Bob Ross έλεγε στις εκπομπές του συνεχώς, πως δεν υπάρχουν λάθη, μόνο χαρούμενα ατυχήματα. Τον βλέπαμε για πολλά χρόνια στις οθόνες μας πάντα χαρούμενο και χαμογελαστό. Νομίζαμε πως είχε αυτό το χάρισμα να κάνει τη ζωγραφική να μοιάζει πανεύκολη. Όσες φορές όμως κι αν προσπάθησα ποτέ δεν μπόρεσα να καταφέρω να φτιάξω εκείνο το «κάπου εδώ βρίσκεται κρυμμένο ένα δεντράκι»…

Κανείς μας δεν είχε ιδέα πως πίσω από το χαμόγελό του και την ηέρμη ευτυχία του θα κρυβόταν καλά ένα βαθύ σκοτάδι.

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του Bob Ross. Το teaser μας έβαλε σε σκέψεις. Ο τίτλος της ταινίας είναι «Χαρούμενα ατυχήματα, προδοσία και απληστία». Kι έπειτα, «Θέλουμε να σας δείξουμε το trailer», αναφέρει το βίντεο, «αλλά δεν μπορούμε… Μάθετε γιατί στις 25 Αυγούστου».

NETFLIX: Ο Bob Ross δεν ήταν αυτός που νομίζαμε

Ο Bob Ross παρουσίαζε την εκπομπή «The Joy of Painting» από το 1983 μέχρι το 1994. Πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο στα 52 του χρόνια, το 1995. Άφησε το γιο του, Steve Ross, μόνο του σε μία περίπλοκη δικαστική υπόθεση. Με τους χρόνια συνεργάτες του, Annette και Walt Kowalski. Η προσωπική ζωή του καλλιτέχνη δεν είναι γνωστή ούτε οι νομικές του κόντρες. Αν υποθέσουμε πως αυτό βρίσκεται πίσω από το μυστηριώδες teaser, πρόκειται να βγει στην επιφάνεια η πιο σκοτεινή πλευρά της ζωής του καλλιτέχνη.

Ο Bob Ross μισούσε αφάνταστα το κεφάλι του σε κάθε επεισόδιο του «The Joy of Painting». Μισούσε κάθε μπούκλα των μαλλιών του. Και το χειρότερο; Αυτές οι μπούκλες που μισούσε δεν ήταν αληθινές. Ήταν περμανάντ!

Σύμφωνα με το NPR, ο Ross σκεφτόταν να αλλάξει καριέρα όταν ξεκίνησε να λανσάρει το χτένισμα με το οποίο καθιερώθηκε. Δεν είχε ακόμα γίνει διάσημος και τα οικονομικά του δεν ήταν ανθηρά. Έτσι, σκέφτηκε να κάνει περμανάντ ώστε να μη χρειαζεται να πληρώνει για κουρέματα.

«Είχε αυτή την τρομερή ιδέα να κάνει περμανάντ ώστε να γλιτώνει λεφτά από τα κουρέματα. Έτσι άφησε τα μαλλιά του να μακρύνουν, έκανε περμανάντ και αποφάσισε να μην κουρευτεί ποτέ ξανά», λέει στο NPR η πρώην συνεργάτιδα του Ross, Annette Kowalski.

Δείτε επίσης:

Λίντα Άλμα: «ΑΓΑΠΗ μου πως θα μπορέσω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου, χωρίς εσένα»

Όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αποχαιρέτησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη [Aφιέρωμα & Video]

Τζένη Καρέζη: Η αξέχαστη σταρ μέσα απο φωτογραφίες και δικά της λόγια

Ο κορυφαίος των κορυφαίων Μάνος Κατράκης

Ξεχασμένες ελληνικές ταινίες που χρήζουν επανεκτίμησης

Έφυγε από τη ζωή η Νινή Τζάνετ – Αδερφή του Αλέκου Τζανετάκου

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΒίλια: Η πυρκαγιά εμφανίζει «ακραία συμπεριφορά» – Τι λένε οι πυρομετεωρολόγοι
Επόμενο άρθροΑφγανιστάν: Διεθνής 17χρονος ποδοσφαιριστής που έπεσε στο κενό από το αεροπλάνο