Αρχική ΘΕΑΜΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η τελευταία σκηνή του Ρετιρέ που μας άφησε την γεύση οτι το...

Η τελευταία σκηνή του Ρετιρέ που μας άφησε την γεύση οτι το σήριαλ θα συνεχιστεί.

Το_ρετιρέ

Η τελευταία σκηνή του Ρετιρέ που μας άφησε την γεύση οτι το σήριαλ θα συνεχιστεί. Το Ρετιρέ είναι μια ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη και προβλήθηκε στο Mega την περίοδο 1990-1992.

Διαβάστε ακόμα: Η Κατερίνα Γιουλάκη σπάει τη σιωπή της για το Ρετιρέ!

Θυμάστε τον μικρό Ερμή από το «Ρετιρέ»; Έχει γίνει αγνώριστος!

Πρωταγωνίστρια της σειράς η Κατερίνα Γιουλάκη, η οποία υποδύεται την Κατερίνα Σοφιανού. Η σειρά αποτελεί μια προσπάθεια περιγραφής της ελληνικής κοινωνίας, των δομών και της νοοτροπίας της, όπως προέκυψαν μετά τη μεταπολίτευση του 1974 και ταυτόχρονα μια προσπάθεια κριτικής και σάτιρας των αρνητικών φαινομένων της κοινωνίας αυτής στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Τους υπόλοιπους βασικούς χαρακτήρες της σειράς υποδύονται οι Έλντα Πανοπούλου, Νίκος Κούρος, Τζόυς Ευείδη, Κούλα Αγαγιώτου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Τάσος Κωστής και Δημήτρης Καλλιβωκάς.

Η σειρά αποτελείται από δύο κύκλους με συνολικά 84 επεισόδια. Παρόλο που αρχικά είχε ανανεωθεί για τρίτη σεζόν το 1992, τελικά τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου δεν ξεκίνησαν ποτέ κι έτσι παρέμεινε ημιτελής.

Στο τελευταίο επεισόδιο περιμέναμε ότι το σήριαλ θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, μιας και μας γέμισε ερωτηματικά μιας και το τέλος ήταν κάπως απότομο….

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣάμος: Δρόμος με τα ονόματα των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό
Επόμενο άρθροΓυναικοκτονίες: 163 εκατ. αναζητήσεις για το «πώς να χτυπήσω τη γυναίκα μου χωρίς συνέπειες»