Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Εκπομπές Idols: Πρεμιέρα με αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη με παρουσιαστή τον Σάκη...

Idols: Πρεμιέρα με αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά

01 Η Αλίκη του καλοκαιριού (83)

Πρεμιέρα με αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη στο “Idols” στον ΣΚΑΪ.

Παρουσιαστής είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα μας φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα που έγραψαν τη δική τους ιστορία και άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους. Διαμόρφωσαν το δικό τους σύμπαν, χάραξαν τα δικά τους όρια και τα ξεπέρασαν. Αντισυμβατικές προσωπικότητες που θα γνωρίσουμε όλες τις πτυχές τους.

H σειρά “Idols” θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή στις 12/11 στις 9:00 το βράδυ, με ένα αφιέρωμα στην μεγάλη ηθοποιό και σταρ, το οποίο ολοκληρώνεται σε δύο επεισόδια.

Φίλοι και συνεργάτες της μιλούν για την άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη και πέρα από το Μύθο, για το αντράκι, για τον άνθρωπο που διάβαζε παραμύθια στον γιο της για να κοιμηθεί, για την οικοδέσποινα που τάιζε τους καλεσμένους της στο στόμα, για το χιούμορ, τον αυτοσαρκασμό της και την αγάπη που ήθελε να δίνει.

Η Μελίνα Μερκούρη την χαρακτήριζε ως ένα ευάλωτο, μοναχικό πλάσμα πέρα από φοβερή business woman.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης στεκόταν στο γεγονός της εσωτερικής της δύναμης και της σκληρής εργασίας της: «Μέρα νύχτα σκεφτόταν για το θέατρο κι αυτό που έπρεπε να κάνει».

Ο Γρηγόρης Βαλτινός εξομολογείται: «Με ώθησε να πάω μπροστά». Σημειώνει ότι «δούλευε πάρα πολύ σκληρά. Δεν χάρηκε πολλά. Θα είχε και αυτή τις σκοτεινές πλευρές της».

Ο Σταμάτης Φασουλής κάνει λόγο για μία εξαίρετη, σπάνια ηθοποιό που συνήθως έπαιζε ανάλογα με το κοινό που είχε κάτω από τη σκηνή.” Έδινε στο κοινό αυτό που ήθελε.”
«Ερχόμουν από αλλού…», έλεγε η ίδια, «Δεν ήθελα να ζω με τα τραύματα του παρελθόντος. Θέλησα να φτιάξω ένα μαγικό κόσμο».

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Κώστας Μαρτάκης, κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «5»
Επόμενο άρθροΗ Γωγώ Τσαμπά, ο Δημήτρης Γιώτης και η Ελένη Καρουσάκη ξεκινούν μαζί εμφανίσεις