Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Εκπομπές Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για την Σάντρα...

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για την Σάντρα και ζητά διαζύγιο

φιλιππος και βασιλικη – γη της ελιάς – koita

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για την Σάντρα και ζητά διαζύγιο

Δυστυχώς ο Φίλιππος δεν είπε όλη την αλήθεια στην Βασιλική για την Σάντρα. Της έκρυψε πώς οι δυό τους είχαν ερωτική σχέση στο παρελθόν. Η Βασλική δεν είχε πάρει από την αρχή τη σχέση αυτή με καλό μάτι και φαίνεται πώς το ένστικτό της θα τη δικαιώσει.

Απ’ ότι φαίνεται καθόλου τυχαία δεν κατέβηκε στη Μάνη η πρώην κοπέλα του Φίλιππου. Νόμιζε πώς ήταν μόνος και ππως θα μπορούσαν να είναι και πάλι μαζί. Όταν έμαθε πώς ο Φίλιππος παντρεύτηκε και έκανε παιδί απογοητεύτηκε αλλά δεν το έβαλε κάτω. Ζητούσε συνέχεια να το δει και να περνάνε χρόνο μαζί είτε μόνοι τους είτε με την Βασιλική.

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για την Σάντρα και ζητά διαζύγιο

Η Βασιλική βλέπει πώς η Σάντρα είναι διαρκώς μαζί με τον Φίλιππο και όλο αυτό την βάζει σε σκέψεις. Έτσι αρχίζει να ψάχνει το παρελθόν τους μήπως μάθει κάτι παραπάνω για τη σχέση τους. Αυτό που θα μάθει να ανατρέψει τα πάντα. Ο Φίλιππος με την Σάντρα ήταν ζευγάρι. Μόλις η Βασιλική μάθει πώς ο άντρας της παρέλειψε να της πει κάτι τόσο σημαντικό φτάνει στο σημείο να του ζητήσει διαζύγιο.

Ο ίδιος βέβαια θα αρνηθεί τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι ήταν κάτι επιπόλαιο και μόνο μαζί της ήταν και είναι ερωτευμένος. Το γυαλί όμως έχει ραγίσει για την Βασιλική καθώς πιστεύει πώς τόσο καιρό την κοροϊδευουν πίσω από την πλάτη της.

Διαβάστε ακόμα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕυρυδίκη: “Μου αρέσει να ζω την στιγμή!”
Επόμενο άρθροΣασμός: Ο Σταύρος τρελαίνεται και πέφτει με το αμάξι του σε έναν γκρεμό