Αρχική ΘΕΑΜΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έτσι σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έτσι σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη

servetalis-charalampopoylos

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έτσι σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη. Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day έκανε ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο κουρέας της Σεβίλλης» όπου πρωταγωνιστεί.

Ρωτήθηκε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι άλλωστε και είχαν συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία σε ια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, «Είσαι το ταίρι μου».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Θα σας πω κάτι. Τον Άρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είμαστε χρόνια φίλοι και δε θα μπορούσα, από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει μαζί του, να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το θέμα και να τη μάθει από την τηλεόραση. Οπότε θα μου επιτρέψετε να μη σας απαντήσω σε αυτό. Για μένα δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο, ούτε ο ανεμβολίαστος απέναντι στον εμβολιασμένο. Ίσως αυτό που μας έχει μπερδέψει, είναι οι υπερβολικές και ακραίες απόψεις είτε τον μεν, είτε τον δε. Και όλα αυτά μας έχουν κάνει ξαφνικά απέναντι ο ένας στον άλλο και θα έπρεπε να το σταματήσουμε αυτό».

Δείτε ακόμη:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Λάμπρος Κωνσταντάρας έπαιζε σε γαλλική ταινία! Η σπάνια σκηνή που δεν έχει δει κανείς!
Επόμενο άρθροΟ Παύλος Χαϊκάλης βάζει τέλος στην καριέρα του – Αποχωρεί οριστικά από το θέατρο