Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Reality H Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM

H Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM

κυβελη

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) το GNTM 4 με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια. Οι τέσσερις δοκιμασίες, οι βαθμολογίες και τα highlights της βραδιάς

Ο Γιώργος Καράβας ανέλαβε χρέη παρουσιαστή και υποδέχθηκε ζωντανά τη λαμπερή κριτική επιτροπή αλλά και όλα τα μοντέλα του τέταρτου κύκλου, ανακοινώνοντας live τόσο την τελευταία βαθμολογία των κριτών όσο και το αποτέλεσμα από τις ψήφους του κοινού, οι οποίες προστέθηκαν στην τελική βαθμολογία και ανέδειξαν την Κυβέλη Χατζηευστρατίου τη μεγάλη νικήτρια του τέταρτου κύκλου του reality στο Star.

Από την τελευταία βαθμολογία των κριτών η Κυβέλη βρέθηκε στην πρώτη θέση με 151 βαθμούς, ακολούθησε ο Κωνσταντίνος με 146 βαθμούς και τέλος, η Όλγα με 144 βαθμούς.

Οι τρεις φιναλίστ, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και Όλγα Ντάλλα έδωσαν για τελευταία φορά τον καλύτερό τους εαυτό στον τελικό του reality μόδας, ο οποίος περιελάμβανε για πρώτη φορά τέσσερις απαιτητικές δοκιμασίες, τρεις πασαρέλες με διαφορετικά outfits “sur mesure” αλλά και υψηλής ραπτικής και ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό.

Οι 17 υποψήφιοι που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό επέστρεψαν στο show και πλασίωσαν τους παίκτες στις εντυπωσιακές πασαρέλες τους, ενώ μια παλιά γνώριμη του reality, η Βίκυ Κουλιανού ήταν εκεί για να εμψυχώνει τους τρεις φιναλίστ.

Ανατροπή με τα νέα μέτρα: Δύο self test σε όλους αντί για rapid

GNTM Τελικός: Η 3η δοκιμασία με τις πασαρέλες των φιναλίστ
Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την απόδοση των τριών φιναλίστ, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι παρατηρήσεις, και μετά τις δυο προηγούμενες δοκιμασίες ο Άγγελος Μπράτης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός κλήθηκαν να βαθμολογήσουν ξανά τους παίκτες.

Πέρα από τον τίτλο του Greece’s Next Top Model η Κυβέλη Χατζηευστρατίου κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα καινούργιο αυτοκίνητο SUV, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London.

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΑνατροπή με τα νέα μέτρα: Δύο self test σε όλους αντί για rapid
Επόμενο άρθροΣε δημοπρασία το πιο σημαντικό πιάνο στην ιστορία του rock n’ roll