Αρχική RETROLOVERS Σπάνιο βίντεο: Η θρυλική Ταϋγέτη, χορεύει και τραγουδάει τσιφτετέλι!

Σπάνιο βίντεο: Η θρυλική Ταϋγέτη, χορεύει και τραγουδάει τσιφτετέλι!

ταυγετη

Σπάνιο βίντεο: Η θρυλική Ταϋγέτη, χορεύει και τραγουδάει τσιφτετέλι!

Ένα σπανιότατο video με την εκπληκτική Ταυγέτη ανάρτησε πριν δέκα μήνες ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Θάνος Αλεξανδρής, από την εποχή της δεκαετίας του ΄90, όταν ο ίδιος παρουσίαζε τις δικές του τηλεοπτικές εκπομπές στα σπάργανα της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Σε αυτό το σπάνιο ντοκουμέντο η θρυλική Ταυγέτη, που όλοι αγαπήσαμε μέσα απο τις ταινίες της, κάνει το χατήρι του Θάνου Αλεξανδρή και χορεύει τσιφτετέλι μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του έγραψε: Υστερα απ’ αυτό το σκυλολόι της τηλεόρασης, με όλα τα πρόσωπα τα βλιτώδη και αλλοιωμένα από τα υαλουρονικά, όπου αλλού παει το μάτι κι αλλού περιδιαβαίνει το βλέμμα, αναγκαστικά ξαναγυρνάς στα παλιά και ανακαλύπτεις μικρους θησαυρούς… Την αγαπήσαμε όλοι όσοι είχαμε την τύχη να τη δουμε από κοντά. Είχε το τρακ της πρωτόβγαλτης και μια σεμνότητα στο βλέμμα, που σίγουρα αγνοούν οι σημερινοί αστέρες. Στα μάτια τα δικά μας φάνταζε σαν ντίβα καιρών αλλοτινών, σαν μια πρωταγωνίστρια του Φελίνι που το ‘σκασε από τον θίασο και καταδέχτηκε τη δική μας παρέα…

Σπάνιο βίντεο: Η θρυλική Ταϋγέτη, χορεύει και τραγουδάει τσιφτετέλι!

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚαρέζη-Παπαγιάννη: Δείτε την «Λίλα Βασιλείου» και την «Αθηνά» 20 χρόνια μετά!
Επόμενο άρθροΘανάσης Βέγγος και Φίνος μαζί σε ένα βίντεο ντοκουμέντο!