Αρχική RETROLOVERS Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Δέσπω Διαμαντίδου να φορούν ολόιδιο κολιέ

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Δέσπω Διαμαντίδου να φορούν ολόιδιο κολιέ

δεσπω αλικη

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Δέσπω Διαμαντίδου να φορούν ολόιδιο κολιέ

Στο κινηματογραφικό πανί, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Δέσπω Διαμαντίδου είχαν πρωτοσυνεργαστεί το 1960 στην ταινία «Μανταλένα», όπου η Διαμαντίδου υποδύεται την μητέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 1961, πρωταγωνιστούν ξανά στην ταινία «Η Αλίκη στο ναυτικό», όπου η Διαμαντίδου υποδυόταν τη μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Και στις δύο ταινίες οι σχέσεις της Αλίκης με τον Παπαμιχαήλ δεν ήταν οι καλύτερες με τα δημοσιεύματα τότε να μιλούν για συχνούς τσακωμούς στα γυρίσματα.

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ θαύμαζε πολύ αυτή τη σπουδαία κυρία του θεάτρου Δέσπω Διαμαντίδου, η οποία αποτέλεσε για εκείνον κι ένα μεγάλο σχολείο. Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν στη σκηνή 13 φορές, με το νεαρό ηθοποιό να παίζει σε αρκετά έργα που είχε μεταφράσει εκείνη. Τα δημοσιεύματα τότε μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα.

Το 1964 ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χωρίζει με την Δέσπω Διαμαντίδου και ερωτεύεται και αρραβωνιάζεται την Αλίκη Βουγιουκλάκη που τότε έπαιζαν και οι τρεις μαζί στην παράσταση ”Κολόμπ” του Ζαν Ανούιγ στο θέατρο  ”Κεντρικόν. Η Δέσπω τα μαθαίνει όλα από τις εφημερίδες αλλά παρόλα αυτά κρατάει ουδέτερη και φιλική σχέση μαζί τους και ξανασυνεργάζεται και με τους δύο ακόμα κι όταν ο γάμος του ”εθνικού μας ζεύγους” είχε λήξει.

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Δέσπω Διαμαντίδου να φορούν ολόιδιο κολιέ.

Η Αλίκη στην παράσταση ”Κολομπ” το 1964 και η Δέσπω Διαμαντίδου δύο χρόνια πριν στην ταινία ”Προδομένη αγάπη” το 1962. Δεν αποκλείεται λοιπόν η Δέσπω να το δάνεισε στην Αλίκη ή απλώς να είχαν το ίδιο γούστο και στα μπιζού!

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣπάνια φωτογραφία: Δείτε την Έλενα Ναθαναήλ σε μικρή ηλικία
Επόμενο άρθροΠέθανε από κορωνοϊό ο ηθοποιός Kώστας Κλεφτόγιαννης
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!