Αρχική LIFESTYLE Stargram: Διασήμοι στέλνουν ευχές από 25 ευρώ…

Stargram: Διασήμοι στέλνουν ευχές από 25 ευρώ…

stargram

Stargram: Διασήμοι στέλνουν ευχές από 25 ευρώ… Το Stargram ήρθε! Η νέα, ελληνική, πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, που σου δίνει τη σούπερ δυνατότητα να επιλέξεις εσύ τον αγαπημένο σου star, να του ζητήσεις τι θέλεις να πει και να στείλεις εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή σου με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο, από όπου κι αν βρίσκεσαι, κι όποτε εσύ επιλέξεις.

Τι είναι το Stargram

Πόσες φορές έχει τύχει να θέλεις να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό που να έχει πιο προσωποποιημένο χαρακτήρα; Πόσες φορές αναζητάς ένα ιδιαίτερο δώρο, που δε θα είναι σαν όλα τα άλλα; Όποιος κι αν είναι ο δικός σου λόγος, το Stargram είναι εδώ και για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz ποιος θα μεταδώσει το δικό σου μήνυμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μέσα σε 7 μόλις ημέρες ο star, που έχεις ορίσει, θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις ευχές σου, όποια και αν είναι η περίσταση, ξαφνιάζοντας τον παραλήπτη που θα λάβει το video.

Οι επιλογές σου στο Stargram – Δες τες!

Στην πλατφόρμα του Stargram μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γνωστούς τραγουδιστές, ταλαντούχους ηθοποιούς, δημοφιλείς παρουσιαστές και καταξιωμένους αθλητές, όπως: η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Ναταλία Γερμανού, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Καλομοίρα, ο Stan και πολλοί ακόμη. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Στο Stargram.gr θα βρεις και αγαπημένα σου icons, που συμμετέχουν σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις, δίνοντάς σου την ευκαιρία να μοιράσεις χαρά και για καλό σκοπό!

Πως λειτουργεί το Stargram;

  • 1. Μπαίνεις στην πλατφόρμα Stargram.gr
  • 2. Διαλέγεις τον star και καταγράφεις το μήνυμα ευχή που θέλεις.
  • 3. O star ετοιμάζει το βίντεό σου όπως το θες!
  • 4. Το βίντεο στέλνεται σε σένα και εσύ μοιράζεσαι τη χαρά με όποιον επιθυμείς!

Λίγα μόνο κλικ μακριά από το πιο ευρηματικό, προσωποποιημένο, εύκολο και value for money δώρο, που θα χαρίσει στους αγαπημένους σου χαμόγελα. Πες το με ένα Stargram Ανακάλυψε περισσότερα στο Stargram.gr, στο Instagram και στο Facebook.

Stargram – Τι είναι; Σχετικά με το Stargram:

Το Stargram αποτελεί τη νέα ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών που έχει αναπτυχθεί μέσω του Antenna Digital Ventures και δημιουργεί ένα νέο ψηφιακό δίαυλο επικοινωνίας. Μέσω του Stargram.gr οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz και να μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή τους με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές μέσα από την πλατφόρμα χαρίζουν χαμόγελα, στηρίζοντας μάλιστα συχνά και συγκεκριμένους Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς.

Πόσο κοστίζει κάθε ευχή

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της νέας αυτής πλατφόρμας είναι πως μας επιτρέπει να δούμε αναλυτικά πόσο κοστίζει η ευχή του κάθε διάσημοy. Πόσο δηλαδή έχει κοστολογίσει ο καθένας από αυτούς το «ενοίκιο», που καλείσαι να πληρώσεις για να τον βάλεις στη διαδικασία να γυρίσει ένα βίντεο με το κινητό του, διάρκειας λίγων μόνο δευτερολέπτων.
πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: cna.gr

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓιώργος Κυπαρίσσης: Αυτοί είναι οι απαγωγείς του – Δείτε φωτογραφίες και ονόματα
Επόμενο άρθροΒρείτε ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας