Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Δέσποινα Βανδή + Γιώργος Θεοφάνους μιλούν στο koitamagazine.gr

Δέσποινα Βανδή + Γιώργος Θεοφάνους μιλούν στο koitamagazine.gr

ΒΑΝΔΗ_ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Δέσποινα Βανδή + Γιώργος Θεοφάνους μιλούν στο Koitamagazine.gr

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας “Ένα καλοκαίρι διαδρομή” με κεντρική αφετηρία την μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στις 8/6, βρέθηκαν  σε ένα στούντιο ηχογράφησης για την κοινή τους πρόβα. Το koitamagazine βρέθηκε από κοντά και εξασφάλισε τις δηλώσεις των δύο καλλιτεχνών.

Η έναρξη της καλλιτεχνικής τους συνάντησης εν μέσω πανδημίας αλλά και το νέο καλοκαιρινό τραγούδι!

Δέσποινα Βανδή

Έχω πολύ μεγάλη χαρά και αγωνία για την εμφάνιση μας. Έχω συνδυάσει με έναν τρόπο τη συναυλία αυτή με την έναρξη του καλοκαιριού.

Γιώργος Θεοφάνους

Η συνεργασία μας ξεκίνησε δυο χρόνια πριν, όταν μπήκαμε στο στούντιο για το τραγούδι “Ένα τσιγάρο διαδρομή”. Κάνουμε ακόμα ηχογραφήσεις τραγουδιών και θα παίξουμε καινούργια πράγματα στη σκηνή. Την Τετάρτη θα ακούσετε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, καλοκαιρινό.

Η Δέσποινα είναι ένα μουσικό εργαλείο που κινείται από την pop μέχρι τα πολύ λαϊκά τραγούδια με την ίδια ευκολία. Την ανακαλύπτω τώρα και κάθε φορά που τη γνωρίζω, γράφω, σβήνω, πετάω γιατί θέλω το καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν βγήκαμε με το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” κανείς δεν το περίμενε καθώς δεν παίζονταν λαϊκά τραγούδια. Το κλίμα του ραδιοφώνου ήταν κάτι άλλο, όμως ο κόσμος το αγκάλιασε. Βουτήξαμε στα βαθιά. Όλοι όσοι ακούν τη Δέσποινα θέλουν, εκτός από pop, και τέτοιου είδους τραγούδια. Λοιπόν έχει τέτοια τραγούδια ο δίσκος. Της ταιριάζουν.

Τι ξεχωρίζει ο ένας στον άλλον;

Δέσποινα Βανδή

Είναι μια σημαντική προσωπικότητα όχι μόνο ως δημιουργός αλλά και λόγω του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται και μιλάει. Είναι ένας πολύ μεγάλος συνθέτης και για μένα είναι ο καλύτερος της γενιάς του. Τα τραγούδια που έγραφε μας αφορούν μέχρι σήμερα, και συνεχίζει να γράφει τραγούδια που θα μας αφορούν για πάντα. Είναι διαχρονικός»

Γιώργος Θεοφάνους

Η Δέσποινα έχει μια σπουδαία ποιότητα φωνής. Έχει το ήθος και την ευγένεια τραγουδιστών της παλαιότερης γενιάς. Φροντίζει τους μουσικούς της και είναι πολύ ευγενική με τους συνεργάτες της, κάτι που δεν βλέπεις συχνά. Είναι μορφωμένη και δεν βρέθηκε τυχαία σε αυτό τον χώρο. Παραδέχτηκε ότι μελέτησε πολύ. Είναι εργασιομανής, κάνει τόσα πράγματα, τηλεόραση, θέατρο. Οι δυο μας περάσαμε τόσο όμορφα όταν συναντηθήκαμε στο X-Factor. Επίσης, μου αρέσει που εσείς οι δημοσιογράφοι δεν είστε με το πιστόλι στον κρόταφο, λέγοντας “τι θέλει και ανακατεύεται κάνοντας την ηθοποιό;”

Δεν μπορούν να τα κάνουν όλοι όλα, όμως υπάρχουν άνθρωποι με ιδιαίτερο ταλέντο. Η Δέσποινα είναι από τους λίγους ανθρώπους στην Ελλάδα που μπορούν.

ΒΑΝΔΗ_ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Θα λέγανε το ναι σε μια νέα τηλεοπτική σύμπραξη έπειτα από την επιτυχημένη περίοδο του  The X-Factor;

Δέσποινα Βανδή

Θα το ήθελα πάρα πολύ. Ο Γιώργος μου είπε ότι θα μπορούσαμε κάλλιστα να κάνουμε πρωινή εκπομπή.

Γιώργος Θεοφάνους

Θα πρέπει να έχει να κάνει με τη μουσική. Το ΑΦΜ μου λέει συνθέτης κι εκείνης τραγουδίστρια.

Αν γυρνούσαν πίσω, τι θα έλεγαν και τι συμβουλή θα έδιναν στους νεότερους εαυτούς τους;

Γιώργος Θεοφάνους

Θα έδινα σφαλιάρες στον εαυτό μου, όταν μιλούσα άσχημα στα παιδιά που έρχονταν στα talent shows. Υπάρχει τρόπος να πεις στον άλλον ότι δεν κάνει και θα μπορούσα να βρω έναν καλύτερο τρόπο. Το έχω μετανιώσει. Έχω πλησιάσει τέτοια παιδιά που τα βρήκα στην πορεία για να το διορθώσω.

Δέσποινα Βανδή

Θα του έλεγα να τον αγαπήσει παραπάνω, να τον φροντίσει. Είναι συμβουλές που δίνω και στα παιδιά μου τώρα πια. Τους λέω πως στη ζωή δεν πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς. Όταν κάτι δεν αλλάζει πρέπει να αλλάξεις εσύ και ότι θα πρέπει να μάθουν να αγαπούν και να φροντίζουν τον εαυτό τους γιατί δεν θα το κάνει κανείς άλλος.

Screenshot_20220607-150338_Instagram

 

Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους, δύο καλλιτέχνες που έχουν χαράξει τη δική τους σημαντική πορεία στην ελληνική μουσική, συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής και θα ταξιδέψουν μουσικά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας χαρίζει αλλεπάλληλες no1 επιτυχίες, θα δώσει φωνή στο καλοκαίρι μας μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες, με τραγούδια – σταθμούς της καριέρας της κι άλλα αγαπημένα κομμάτια, κάνοντάς μας να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο σπουδαίος συνθέτης και δημιουργός που έχει γράψει αμέτρητα διαχρονικά τραγούδια και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, δίνει το μοναδικό μουσικό του σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές μελωδίες.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους θα μεταφέρουν στη σκηνή την εξαιρετική καλλιτεχνική και προσωπική χημεία τους, η οποία μας έχει ήδη μαγέψει δισκογραφικά, μέσα από τις επιτυχίες «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα» και «Που Λες», που κυκλοφορούν από την Panik Records και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο album της Δέσποινας Βανδή, με συνθέσεις του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Από τον Ιούνιο, οι δύο αγαπητοί καλλιτέχνες ξεκινούν τη μουσική τους βόλτα σε Ελλάδα και Κύπρο, έτοιμοι να μας χαρίσουν μία «εκρηκτική» μουσική συνάντηση γεμάτη εκπλήξεις, που θα φωτίσει τις καλοκαιρινές νύχτες μας!

Παραστάσεις:

ΝΙΚΑΙΑ – Τετάρτη 8 Ιουνίου ,Κατράκειο Θέατρο
ΠΑΤΡΑ – Δευτέρα 27 Ιουνίου,Γήπεδο Παναχαϊκής
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – Παρασκευή 15 Ιουλίου,Θέατρο Φλόκα

Αγορές εισιτηρίων-κρατήσεις

http://https://www.viva.gr/tickets/music/ena-kalokairi-diadromi-premiera/

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Δεν Πειράζει»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου
Επόμενο άρθροManifesto: Το νέο τραγούδι του Marty σε συνεργασία με τον trapper Doperman