Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης – Παλεύει με...

Η γη της ελιάς: Σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης – Παλεύει με τους ”δαίμονες” του

koita η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς: Σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης – Παλεύει με τους ”δαίμονες” του

Δύσκολες μέρες θα περάσει ο κεντρικός ήρωας του τηλεοπτικού σήριαλ ”Η γη της ελιάς” αφού μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε με την Μυρτάλη έχει χάσει τα λογικά του για τα ”καλά”. Η ζωή του αλλάζει ξαφνικά και εκεί που την έβλεπε συνεχώς σαν όραμα τώρα ότι είχε φανταστεί το ζει στην πραγματικότητα και αυτό θα τον μπερδέψει με αποτέλεσμα να παρανόησει.

Η μητέρα του η Μαργαρίτα που έχει δώσει μεγάλη μάχη να τον κράτησει μακριά από την Μυρτάλη για το καλό και των δυο τους, έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια της μετά από αυτό που είδε. Έμεινε κυριολεκτικά άφωνη όταν τους αντίκρυσε να φιλιούνται στο γάμο της Βασιλικής και ήταν σε κατάσταση σοκ! Τρέμει και για τον Αλέξη αλλά και για την Μυρτάλη.

Ο Αλέξης είναι παράφορα ερωτευμένος με την Μυρτάλη και θα αφήσει κάνενα εμπόδιο να μπει ανάμεσά τους ακόμη κι αυτό είναι η ίδια του η μητέρα.

Η Μυρτάλη μετά από τον χωρισμό της με τον Στέφανο ψάχνει απεγνωσμένα κάπου να ακουμπήσει και κυρίως για έναν άντρα που θα της δίνει την απαιτούμενη σημασία που θέλει και χρειάζεται. Ο Χρήστος ο ανιψιός του Λυκούργου δεν δείχνει να θέλει κάτι σοβαρό μαζί της μιας και το παρελθόν του, είναι πολύ σκοτεινό, και δεν μπορεί να φτιάξει ακόμη τη ζωή του όπως εκείνος θα επιθυμούσε.

Δείτε ακόμη: Liam Ireland: Δείτε την ηλικία του ”Στέφανου”! Είναι πολύ μικρός!

Έτσι η Μυρτάλη διαλέγει να είναι με τον Αλέξη έστω για λίγο ή όσο κρατήσει για να εκπληρώσει έτσι και τις παράλογες ερωτικές φαντασιώσεις που είχε τον τελευταίο καιρό μαζί του. Παραδίνεται στην αγκάλια του άνευ όρων και μαζί περνούν αξέχαστες βραδιές σαν κανονικό ζευγάρι.

Όλο αυτό φυσικά θα έχει συνέπειες γιατί η Μυρτάλη δεν θα ξέρει ποιον από τους δύο να επιλέξει και η ζήλεια του Αλέξη θα εινα ανεξέλεγκτη. Θα θέλει να σκοτώσει τον Χρήστο αλλά θα φοβάται να το κάνει για να μην γουν στη φόρα και τα υπόλοιπα εγκλήματα που έκανε για αυτήν χωρις η ίδια να το γνωρίζει.

Η Μαργαρίτα βλέπει τον γιο της να καταρρέει. Δε ξέρει πως να διαχειριστεί πλέον την αρρωστήμενη αυτή κατάσταση και βάζει τα δικά της όρια.

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Γνώρισε τα πάντα για τον τηλεοπτικό ”Αλέξη” από τη ”Γη της ελιάς”

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚώστας Γιαννόπουλος:«Τελειώνω την χημειοθεραπεία μου και συνεχίζω…»
Επόμενο άρθροΒουγιουκλάκη-Καρέζη: Δείτε δύο σπάνιες φωτογραφίες που ανέβασε η Άριελ Κωνσταντινίδη με τις δύο μεγάλες σταρ