Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Μάγισσα: Ο Γιώργος Γάλλος ανέβασε τις πρώτες φώτο

Μάγισσα: Ο Γιώργος Γάλλος ανέβασε τις πρώτες φώτο

μάγισσα

Μάγισσα: Ο Γιώργος Γάλλος ανέβασε τις πρώτες φώτο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Γάλλος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τις πρώτες φωτογραφίες από την προετοιμασία για τα γυρίσματα της σειράς που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μέχρι στιγμής, για το πρωταγωνιστικό καστ γνωρίζουμε τους: Έλλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Αναστάσιος Ροϊλός Νίκος Ψαρράς, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης.

Δείτε την δημοσίευση του:

inbound6014202819763629736

Η νέα παραγωγή εποχής έρχεται στη μικρή οθόνη από τις αρχές του νέου έτους και οι δημιουργοί του και σταθμός του Αντ1 υπόσχονται πως θα μας μαγέψει.

Η δημιουργική ομάδα των Άγριων Μελισσών έκανε και πάλι το θαύμα της.  Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έχουν ήδη ξςκινήσει τις ετοιμασίες για την ”Μάγισσα” που θα μας πάει πίσω στο 1818.

Ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, λίγο πριν την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Η τηλεοπτική σειρά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ANT1 από τον Ιανουάριο του 2023 και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Η υπόθεση του σήριαλ:

Η υπόθεση του σήριαλ μας πηγαίνει πολύ πίσω, χρονολογικά στο 1818 στην περιοχή της Μάνης. Η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πριν την Ελληνική Επανάσταση, ενώ οι πρώτες κινήσεις γι αυτή έχουν ήδη ξεκινήσει.

Τα πρώτα επεισόδια ξεκινούν με την έχθρα δυο εύπορων οικογενειών. Μεταξύ τους υπάρχει μια βεντέτα και οι κοντινοί τους άνθρωποι έχουν βάλει σκοπό να μονιάσουν τις δυο οικογένειες ώστε να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες.  Ο μόνος στόχος πρέπει να είναι η επιτυχία της Ελληνικής επανάστασης.

Spoiler: Η Μάγισσα κατηγορείται ως ένοχη για το θάνατo βρέφους.

Τελικά, οι δυο οικογένειες λήγουν την βεντέτα με την τέλεση ενός γάμου. Με την δημιουργία της νέας οικογένειας έρχεται στον κόσμο και ένα μωρό. Που δυστυχώς η ζωή του δεν έχει μέλλον.

Στις 40 μέρες το νεογνό χάνεται προκαλώντας αναστάτωση στην νέα οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας ( Έλλη Τρίγγου), βλέπει σε όραμα πως το βρέφος είναι πνιγμένο στο ποτάμι. Μετά από δισταγμούς αποφασίζει να ενημερώσει την οικογένεια στην οποία δουλεύει, για το όραμα της.

Διαβάστε ακόμα: «Μάγισσα»: Δείτε λεπτομέρειες για το ιστορικοκοινωνικό δράμα του ΑΝΤ1

Το όραμα δυστυχώς βγαίνει αληθινό. Η οικογένεια εντόπισε το νεκρό μωρό στο μέρος που οραματίστηκε η υπηρέτριά τους.  Σύμφωνα με τις αντιλήψεις της εποχής η υπηρέτρια κρίνεται ως ένοχη και της προσάπτουν την ιδιότητα της «μάγισσας».

Στη εξέλιξη της υπόθεσης τα στοιχεία αθωώνουν την υπηρέτρια αφού δεν έλειψε καθόλου από το σπίτι της οικογένειας. Κάπου εδώ όμως ξεκινάει το μαρτύριο της υπηρέτριας, τελικά είναι μάγισσα η όχι; Τα οράματα συνεχίζονται;

Αναμένουμε λοιπόν τον Ιανουάριο με μεγάλη αγωνία την νέα σειρά που θα μας συγκλονίσει! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1!

Διαβάστε ακόμη: 

Η Μάγισσα: Με βεντέτα στη Μάνη και διγαμία η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

 

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜαύρο ρόδο: Το νέο τρέιλερ που καθηλώνει
Επόμενο άρθροΜίλτος Τεντόγλου: Πρωταθλητής Ευρώπης 2022 – «Χρυσό» άλμα στα 8,52μ.