Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Το νέο τρέιλερ κυκλόφορησε – Πότε κάνει πρεμιέρα

Η γη της ελιάς: Το νέο τρέιλερ κυκλόφορησε – Πότε κάνει πρεμιέρα

η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς: Το νέο τρέιλερ κυκλόφορησε – Πότε κάνει πρεμιέρα

Η Μυρτάλη θα είναι το επίκεντρο της σειράς μιας και τα ερωτικά της μπλεξίματα θα την οδηγήσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια που δεν θα έχουν γυρισμό. Το πάθος του Αλέξη ξαναφουντώνει μετά το φιλί που αντάλλαξαν και κάνει σχέδια άκομα και για οικογένεια μαζί της. Η Μυρτάλη όμως δεν νοιάζεται για τον Αλέξη αφού περνάει ευχάριστες στιγμές με τον Χρήστο που τον ήθελε πολύ.

Η Μαργαρίτα δείχνει να ανυσυχεί περισσότερο απ’ όλους για το παιδί της αλλά και για την Μυρτάλη. Προσπαθεί να την αποτρέψει να βγαίνει μαζί του ή να του δίνει ελπίδες. Της εξηγεί πως ο γιο της έχει ψυχολογικά προβλήματα και εμμονές που εάν δεν απομακρυνθεί από κοντά του θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για όλους.

Η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, επιστρέφει την Δευτέρα 19 Σεπτέμβριου με τον Β’ κύκλο επεισοδίων που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Αναμένουμε λοιπόν στις 19 Σεπτεμβρίου με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος δεν δίνει δεκάρα πλέον για την Ιουλία


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑυγουστίνος Ρεμούνδος: Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης μιλά για την παράσταση «Θύμησες» που σκηνοθετεί στο Ηρώδειο
Επόμενο άρθροΣτηβ Ντούζος: Περνάει δύσκολες ώρες – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο