Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος δεν δίνει δεκάρα πλέον για την...

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος δεν δίνει δεκάρα πλέον για την Ιουλία

κουρακος – γη της ελιάς – koita

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος δεν είναι πια ερωτευμένος με την Ιουλία

Μετά τον οριστικό καυγά τους και το φεγιό της Ιουλίας από το σπίτι τους ο Κουράκος αλλάζει στάση απέναντι της ριζικά. Δεν την διεκδικεί όπως όλοι θα περιμέναμε σε καμία περίπτωση. Έχουν πάγωσει για τα καλά τα συναισθήματα του για την Ιουλία και αυτό πλέον είναι γεγονός.

Η Ιούλια παρατράβηξε το σχοινί στην σχέση τους αφού με την πρώτη διαφωνία τους μάζεψε τα πράγματα της αφήνοντας τον σύξυλο. Του είπε με θράσος ότι δεν θέλει να προσπαθήσει καν να κάνουν μαζί λενα παιδί και αυτό ήταν ίσως το μέγαλο αγκάθι. Ο Αστυνόμος δεν είναι πια ο ίδιος, ρομαντικός κι τρυφερός όπως στην αρχή, αλλά έχει νεύρα και αλύγιστο χαρακτήρα πλέον για όλα.

Από την άλλη μολίς ο Στάθης μάθει τι έχει συμβεί στην αγαπημένη του Ιουλία θα τα παρατήσει όλα και θα τρέξει να της συμπαρασταθεί. Η Ιουλία έχει μετακομίσει στο σπίτι του Ιάκωβου και δεν θέλει να βλέπει τον Κουράκο ούτε ζωγραφιστό. Το πάθος μεταξύ του Στάθη και της Ιουλίας θα ξαναφουντώσει και θα αρχίσουν να βλέπονται κρυφά.

Το πιο παράξενο όμως είναι πως ενώ ο Κουράκος θα τους τσακώσει μαζί δεν θα κάνει τίποτα απολύτως. Ούτε θα φωνάξει, ούτε θα χτυπήσει τον Στάθη, ούτε θα βρίσει την Ιουλία. Απεναντίας θα τους κοιτάξει απαθέστατα και θα φύγει δίχως να πει κουβέντα. Αυτή η πράξη του δείχνει πως ο Κουράκος ξεπέρασε πολύ εύκολα την Ιουλία και δεν τον δένει τίποτα πλέον μαζί της.

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΞεκινάει το «5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας» PWPF 2022
Επόμενο άρθροΠως θα ήταν αν ζούσαν, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, που έφυγαν νωρίς