Αρχική RETROLOVERS Σπάνια Φωτογραφία: Η Έλενα Ναθαναήλ με τον Ομάρ Σαρίφ

Σπάνια Φωτογραφία: Η Έλενα Ναθαναήλ με τον Ομάρ Σαρίφ

img200-3
η ανυπέρβλητη καλλόνη μας Έλενα Ναθαναήλ ''Το λεβεντόπαιδο'' 1969

Σπάνια Φωτογραφία: Η Έλενα Ναθαναήλ με τον Ομάρ Σαρίφ

Στο πρόσωπο του Ομάρ Σαρίφ ακτινοβολούσε η γοητεία της Ανατολής. Τα προεξέχοντα χαρακτηριστικά του, σε συνδυασμό με το φλογερό του βλέμμα, έκαναν εκατομμύρια γυναίκες να γονατίζουν.

Διαβάστε ακόμα: Σπάνια φωτογραφία: Δείτε την Έλενα Ναθαναήλ σε μικρή ηλικία

Στο απόγειο της καριέρας του τη δεκαετία του 1960, πρωταγωνιστώντας στα επικά αριστουργήματα του Ντέιβιντ Λιν, “Ο Λόρενς της Αραβίας” και “Δόκτωρ Ζιβάγκο”, θεωρήθηκε ένα από τα πιο καυτά ονόματα του κινηματογράφου παγκοσμίως. Έσκασε με πάταγο στην κινηματογραφική σκηνή το 1954, παίζοντας στην ταινία “Ο καυτός ήλιος” και αμέσως μετά στον “Διάβολο της ερήμου”, που του έδωσε το έναυσμα για την τεράστια μετέπειτα καριέρα του. Την επόμενη χρονιά, πρωταγωνίστησε στο ρομάντζο “Οι καλύτερες μέρες μας” στο πλευρό της διάσημης Αιγύπτιας ηθοποιού Faten Hamama, την οποία ερωτεύτηκε βαθιά και ασπάστηκε το Ισλάμ για να παντρευτεί, αλλάζοντας το όνομά του σε Sharif. Το 1958, πρωταγωνίστησε στο δράμα “Goha, ο γιος του σκλάβου”, μια ταινία που σηματοδότησε το ντεμπούτο της Claudia Cardinale και κέρδισε το βραβείο των κριτικών στο Φεστιβάλ των Καννών.

Διαβάστε και αυτό: Δείτε την Έλενα Ναθαναήλ ξανθιά!

Ο Jean-Paul Belmondo, ο εμβληματικός “όμορφος άσχημος” του γαλλικού κινηματογράφου, έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Omar Sharif. Είχαν έρθει στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας Le Casse (Οι διαρρήκτες) το 1971. Οι δύο όμορφοι άνδρες της μεγάλης οθόνης ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό. Ο Μπελμοντό έμεινε στην πόλη για περίπου δύο μήνες, συμμετέχοντας στα δραματικά γυρίσματα της ταινίας στους δρόμους της Αθήνας, υπογράφοντας αυτόγραφα στους θαυμαστές του και βγαίνοντας στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με τον Σαρίφ και την Ούρσουλα Άντρες που είχε ταξιδέψει εδώ για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της. Οι κοινές τους εμφανίσεις στην Αθήνα άφησαν εποχή.

Αξίζει να το διαβάσεις: Το σπίτι της Έλενας Ναθαναήλ

Δείτε τις φωτογραφίες του τύπου της εποχής:

ελενα ναθαναηλ
Ο Ομάρ Σαρίφ πίνει καφέ μαζί με την Έλενα Ναθαναήλ στο Τουρκολίμανο και διαβάζει «Επίκαιρα» με τα λίγα Ελληνικά που είχε μάθει όταν ήταν παιδί στην Αλεξάνδρεια
ομαρ σαριφ ελενα ναθαναηλ
Σπάνια Φωτογραφία: Η Έλενα Ναθαναήλ με τον Ομάρ Σαρίφ

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔιαταραχές προσωπικότητας: Τι κρύβεται πίσω από ιδιαίτερες συμπεριφορές
Επόμενο άρθροΑπό ασιτία πέθανε γνωστή vegan influencer