Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Ποιος τελικά βγάζει από τη μέση τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ποιος τελικά βγάζει από τη μέση τον Δημοσθένη

Η γη της ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Ποιος τελικά βγάζει από τη μέση τον Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης συνεχίζει να προκαλεί και να δημιουργεί πιο πολλούς έχθρους αντί για φίλους στην πατρίδα του τη Μάνη, στην Γη της Ελιάς.

Ο Δημοσθένης ίσως είναι ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας του σήριαλ ”Η γη της ελιάς”. Από την ώρα που εμφανίστηκε στις οθόνες μας δεν έχει πάψει να απειλεί. να εκβιάζει και να εξουσιάζει τους πάντες. Αλόμη και την ίδια του την γυναίκα φέρεται απάνθρωπα και αγενέστατα ακόμη και μπροστά σε τρίτους. Είναι πάντως ο μόνος που έβαλε την Αρετή στη θέση της που σίγουρα διεκδικεί την δεύτερη θέση του πιο αντιπαθητικού χαρακτήρα επίσης.

Οι βρωμοδουλειές του είναι πάνω από όλα γι’ αυτόν, και το χρήμα επίσης. Δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδια του.

Ο Κωνσταντίνος ο άλλοτε στενός του συνεργάτης, του έχει κάνει σαφές ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί από τον υπόκοσμο και να ζήσει μια ήρεμη ζωή στο πλάι της Ισμήνης και να την παντρευτεί. Ο Δημοσθένης όμως είναι ανένδοτος και δεν αφήνει ούτε στιγμή τον Κωνσταντίνο να τον παρατήσει και να φύγει. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τον απειλήσει, λέγοντας του ότι αν φύγει θα αναγκαστεί να τον σβήσει από τον χάρτη.

Ο Δημοσθένης χρησιμοποιεί ακόμη και την ίδια την Ισμήνη και την μικρή της κόρη για να απειλήσει τον Κωνσταντίνο. Μάλιστα θα του στείλει βίντεο, για να του αποδείξει ότι τις παρακολουθεί συνέχεια για να δράσει με την πρώτη ευκαιρία.

Ποιος είδε τον Κωνσταντίνο και δεν τον φοβήθηκε! Θα του γύρισει το μυαλό και θα πάψει να του το ζητάει ευγενικά. Δεν θα βγάλει άχνα. Το μόνο που θα έχει στο μυαλό του θα είναι πως θα τον βγάλει μία και καλή από την μέση για να ξεμπερδεύει…Λέτε να τον δολοφoνήσει αυτός;

Αναμένουμε λοιπόν στις 19 Σεπτεμβρίου με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Η γη της ελιάς: Το νέο τρέιλερ κυκλόφορησε – Πότε κάνει πρεμιέρα

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑυτή η Νύχτα Μένει: Ο αδίστακτος του Σασμού σε ρόλο κλειδί στο νέο σήριαλ
Επόμενο άρθροΌταν η Άννα Φόνσου ερμήνευσε τον ρόλο της Εβίτας Περόν