Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ξαναγυρίζει στην Ιουλία – Η Ευτυχία...

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ξαναγυρίζει στην Ιουλία – Η Ευτυχία καταρρέει

Η Γη της ελιάς: Ο Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ξαναγυρίζει στην Ιουλία – Η Ευτυχία καταρρέει

Κι ενώ ο Κουράκος παίρνει την απόφαση να πει ”όχι” στην Ιουλία για επανασύνδεση, όλα αλλάζουν ξαφνικά και παίρνει μία διαφορετική απόφαση.

Ενώ οι συναντήσεις του με την Ευτυχία δεν είναι πλέον τυχαίες αλλά τις επιδιώκει ο ίδιος, αντί να διαλέξει την Ευτυχία, αποφασίζει να ξαναγυρίσει πίσω στη σύζυγό του την Ιουλία.

Την Ιουλία την αγάπησε παραγματικά και δεν ήθελε καταβάθος το διαζύγιο. Οι τρεις μήνες όμως που πέρασαν χώρια τον έβαλαν σε πολλές σκέψεις. Πίστευε μέρα με τη μέρα πως η Ιουλία δεν τον αγάπησε ποτέ και όταν είδε τον Στάθη να μπαίνει σπίτι της, η κρίση του θόλωσε.

Πήγε και την βρήκε στο σπίτι της και εκείνη του ζήτησε συγγνώμη και να είναι πάλι μαζί εάν το θέλει και εκείνος. Ο Γιώργης όμως παραδέχτηκε πως γύρισε να κοιτάξει άλλη γυναίκα και την αποκάλεσε κακομαθημένη και χειριστική. Η Ιουλία απογοητεύτηκε και αισθάνθηκε πιο μόνη από ποτέ.

Τελικά όμως φαίνεται πως ο Κουράκος και η Ιουλία αγαπήθηκαν πραγματικά και αποφάσιασν να είναι και πάλι μαζί. Το ανακοινώνουν με δάκρυα χαράς σε όλη τη Μάνη και μόλις η είδηση αυτή φτάνει στα αυτιά της Ευτυχίας που νόμιζε πως κάτι πάει να γίνει αναμεταξύ τους, πέφτει κάτω και καταρρέει ψυχολικά.

Αργότερα βέβαια και οι δυό τους θα έχουν αμφιβολίες για το αν έπραξαν σωστά. Η Ιουλία θα συνέχιζει να βλέπει κρυφά τον Στάθη και ο Γιώργης να σκέφτεται την ζωή του με την Ευτυχία. Θα την ξαναπλησιάσει και οι δυο τους θα ζήσουν έναν παράνομο έρωτα.

Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα είναι το δεξί χέρι του Κουράκου – Ποιά η κατάληξη της

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣαπφώ Νοταρά: Η ιστορία πίσω από τη ”ψεύτικη” φωνή – Ποιό το πραγματικό της επώνυμο
Επόμενο άρθροΑγρια Γη: Ο ‘Αρης θελει να μάθει την αλήθεια για το μικρό αδελφό του