Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Reality Aνατροπή με Nτάνο: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star!»

Aνατροπή με Nτάνο: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star!»

ντάνος

Aνατροπή με Nτάνο: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star!». Θρίλερ με το αν θα είναι ή όχι ο Ντάνος στο νέο Survivor με τους διάσημους!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατά κατά κόσμος Ντάνος, ξέσπασε κατά συγκεκριμένης εκπομπής και εξήγησε γιατί δεν θα είναι στο Survivor All Star.

Ο Ντάνος επιβεβαίωσε στην τηλεοπτική εκπομπή το «Πρωινό μας» πως έκανε συνάντηση με την εταιρία παραγωγής του Survivor All Star. Παρ΄όλα αυτά έκανε σαφές πως δεν θα μπορέσει να βρεθεί φέτος στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετέχει στο παιχνίδι που τον έκανε γνωστό στο ελληνικό κοινό.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα πως ο Ντάνος συμφώνησε με τον Ατζούν Ιλιτζάλι να συμμετάσχει στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης αλλά με διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά.

Δήλωσε [ως υπήρξε πρόταση για το Survivor All Star και πως έγινε συνάντηση με την Acun Medya, αλλά έχει υπογράψει για μία άλλη συνεργασία.

Είπε στην εκπομπή: «Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι»

και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα. Αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή. Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ. Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές». Τέλος ανέφερε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως, ανεξάρτητα αν γίνει άλλη συνάντηση ή όχι, η όποια συνάντηση έγινε, έγινε με πάρα πολύ σεβασμό και σε εμένα και σε αυτά τα οποία θα ήθελα να υποστηρίξω, αλλά και στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό».

Περισσότερα άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠάνω από ένα λεπτό το χειροκρότημα του κόσμου, στην πρεμιέρα της Παγίδας!
Επόμενο άρθροΔείτε το εσωτερικό του Ναού, του Πανορμίτη της Σύμης