Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πετάει έξω τους Καπερνάρους – Δύσκολα...

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πετάει έξω τους Καπερνάρους – Δύσκολα τα πράγματα για τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Εξαλλος

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος πετάει έξω τους Καπερνάρους – Δύσκολα τα πράγματα για τον Στάθη

Δύσκολες ώρες έρχονται για τον Στάθη αφού η απόφαση του να παντρευτεί την Ιουλία φέρνει καταστροφικές συνέπειες στα επαγγελματικά του. Μπορεί ο ίδιος να αισθάνεται έτοιμος να τα παρατήσει όλα για την Ιουλία, όμως κάποια πράγμτα δεν τα είχε υπολογίσει σωστά.

Ο Ισίδωρος απαγορεύει στην αδελφή του να παντρευτεί τον Καπερνάρο αφού πιστεύει πώς δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας κοινό προικοθήρας. Η Ιουλία προσβάλλεται από αυτή τη γνώμη που έχει ο αδελφός της για τη σχέση τους καιτου γυρίζει την πλάτη, φωνάζοντας πως έχει ενηλικιωθεί και μπορεί να αποφάσιζει μόνη της για τη ζωή της.

Ο Στάθης της κάνει δεύτερη πρόταση γάμου, αυτή τη φορά με μονόπετρο. Δεν μπορούν να πιστέψουν πώς η πολυπόθητη αυτή ώρα έφτασε και οι δυό τους θα ζήσουν ήρεμοι και ευτυχισμένοι.

Η Γη της Ελιάς Η Ιουλία έγκυος

Ο Ισίδωρος όμως έχει άλλα σχέδια. Έχοντας πια στα χέρια του όλο το ελαιοτριβείο (μιας και η Μυρτάλη καταστράφηκε κι αναγκάστηκε να του περάσει τις μετοχές), σταματάει την συνεργασία του με τους Καπερνάρους και ψάχνει για νέους παραγωγούς.

Ο Στάθης βασιζόταν στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων, με αποτέλεσμα η οικονομική αυτή καταστροφή να είναι τεράστια και τον ίδιο να φτάνει σε αδιέξοδο. Η Ιουλία είναι πολύ απογοητεύμενη με τον αδελφό της και την στάση του και θα ξεσπάσει πολέμος στην οικογένεια.

Spoiler: Πανικός στην κηδεία του Κίμωνα στην Γη της Ελιάς

Διαβάστε ακόμα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροSpoiler: Πανικός στην κηδεία του Κίμωνα στην Γη της Ελιάς
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η Τζίνα Λολομπριγκίτα