Αρχική ΖΩΔΙΑ Κώστας Λεφάκης: Έρχονται «κοσμογονικές» αλλαγές για Ταύρους, Λέοντες και…

Κώστας Λεφάκης: Έρχονται «κοσμογονικές» αλλαγές για Ταύρους, Λέοντες και…

kostas_lefakis

Κώστας Λεφάκης: Έρχονται «κοσμογονικές» αλλαγές για Ταύρους, Λέοντες και…

Όπως αναφέρει, ο Ήλιος είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που σημαίνει πως έρχονται μοιραία αναπόφευκτα περιστατικά που σημαδεύουν, ενώ η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει αποφασιστικότητα και δράση.

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και ευερέθιστους. Μην αφήνεστε στην άσκοπη κριτική κάποιων συνεργατών σας ή τού συντρόφου σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη μπορεί να θίξει κάποιες σχέσεις σας σε ευαίσθητα σημεία τους, όπως οι οικονομικές σας συναλλαγές. Κάποια χρηματοδότησή σας θα πάρει μία περίεργη τροπή σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Νέα Σελήνη μπορεί να σας ευαισθητοποιήσει σε μία νομική σας υπόθεση, που μάλλον θα αποβεί εις όφελός σας. Φανείτε προσεκτικοί στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα δύσκολη για σας, και να φέρει κάποιες αναγκαστικές αλλαγές στην δουλειά σας ή και την καριέρα σας.

Κώστας Λεφάκης: Έρχονται «κοσμογονικές» αλλαγές για Ταύρους, Λέοντες και…

ΛΕΩΝ
Η σημερινή Νέα Σελήνη δεν είναι κακή για σας. Αντίθετα μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιες αποκαλύψεις που θα ενεργοποιήσουν κάποιες εποικοδομητικές σας ιδέες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες παρασκηνιακές σας κινήσεις που θα σας εκθέσουν. Μην πιέζετε τον εαυτό σας σήμερα.

Κώστας Λεφάκης: Έρχονται «κοσμογονικές» αλλαγές για Ταύρους, Λέοντες και…

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη θα σας φορτίσει έντονα στην σχέση σας με τον σύντροφό σας ή κάποιον στενό σας συνεργάτη. Μην βιάζεστε όμως να βγάλετε κάποια συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη θα σας ευαισθητοποιήσει έντονα σε κάποιες χρηματοοικονομικές σας ανάγκες, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε μία δύσκολη κατάσταση τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη μπορεί να σας οδηγήσει σε ατυχήματα και καυγάδες. Φανείτε πιο προσεκτικοί με κάποιες νομότυπες διαδικασίες, και μην ταξιδέψετε σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη θα σας επηρεάσει έντονα και μπορεί να σας δημιουργήσει έντονο άγχος με τα οικονομικά σας ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Φανείτε ψύχραιμοι στην δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας, που μπορεί να σας οδηγήσουν και σε καλύτερες λύσεις. Δείτε τα πράγματα με πιο ανοιχτό μυαλό.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη σήμερα μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε περίεργα, και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, και φανείτε πιο επιφυλακτικοί με την ιδιωτική σας.

Πηγή: Elle.gr

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Αννούλα μαθαίνει πώς ο Πότης είναι ερωτευμένος μαζί της – Πώς αντιδρά
Επόμενο άρθροΔείτε 10 μοναδικά σκίτσα του Αρχέλαου με τους αγαπημένους μας ηθοποιούς