Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία και ο Στάθης ψάχνουν μαζί το...

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία και ο Στάθης ψάχνουν μαζί το παιδί τους

Η Γη της Ελιάς Η Ιουλία έγκυος

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία και ο Στάθης ψάχνουν μαζί το παιδί τους

Μία τραγική αλήθεια βγαίνει στο φως που θα ενώσει όμως για πάντα τις ζωές της Ιουλίας και του Στάθη. Το μώρο τους είναι ζωντανό και αυτό γρήγορα θα βγει στο φως.

Όλο το ρεπορτάζ της Φαιδράς Στάθη από το Τηλέραμα.

Δύο από τους ήρωες που έχουν περάσει κυριολεκτικά από 40 κύματα το πιο πολύπαθο ζευγάρι της Αρεόπολης, η Ιουλία και ο Στάθης αναμένεται να δοκιμαστούν ξανά σκληρά. Αυτή τη φορά μάλιστα η μοίρα θα τους παίξει ένα πολύ περίεργο παιχνίδι.

Το φινάλε του Β’ Κύκλου τους βρήκε να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους κόβοντας κάθε γέφυρα επικοινωνίας. Ειδικά η Ιουλία πληγωμένη αρνείται και καλημέρα να πει στο Στάθη. Ακόμα και όταν ο Μάνος και ο Ισίδωρος της τονίζουν πως είναι πολύ σκληρή, εκείνη αρνείται πεισματικά να υποχωρήσει.

Στο μεταξύ λίγο πριν από την αυλαία είδαμε τον Ισίδωρο να κάνει μία συγκινητική κίνηση προσέγγισης στο Στάθη. Για χρόνια τον μισούσε κυρίως επηρεασμένος το μίσος του Ιπποκράτη, γι’ αυτό και δεν τον αποδεχόταν ως σύντροφό της αδερφής του.

Πλέον όμως κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. Μία συγγνώμη την οποία αποδέχτηκε ο Στάθης έστω και αργά. Στα νέα επεισόδια ωστόσο θα βγει στην επιφάνεια μία συνταρακτική αλήθεια, Ως γνωστόν όταν το ζευγάρι χώρισε σε πολύ νεαρή ηλικία και ο Στάθης παντρεύτηκε τελικά την Αρετή, η Ιουλία ήταν έγκυος αλλά το κράτησε κρυφό.

Ήθελε να μεγαλώσει το παιδί της μακριά από την συντηρητική κοινωνία της Μάνης. Δυστυχώς όπως ξέρουμε το παιδί αυτό χάθηκε σε ένα φοβερό ατύχημα με μηχανή όπου σκοτώθηκε και η κολλητή της Ιουλίας. Ένα ατύχημα που η ίδια κουβαλάει μεγάλο τραύμα γιατί ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Έγιναν όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα; Η αλήθεια όπως θα αρχίσει να ξετυλίγεται είναι πολύ διαφορετική γιατί αυτό το μωρό τελικά ήρθε στον κόσμο αλλά η Ιουλία δεν το έμαθε ποτέ. Αντίθετα, έμεινε στο σκοτάδι και εκείνο μεγάλωσε μακριά της.

Όλα δείχνουν πως ενορχηστρωτής αυτή της πλεκτάνης ήταν ο αυταρχικός Ιπποκράτης που ήθελε να ορίζει την μοίρα των μελών της οικογένειας και να κάνει το σωστό κουμάντο, τόσο στην εταιρεία όσο και στο σπίτι. Πού βρίσκεται όμως αυτό το παιδί σήμερα;

Σύμφωνα με όσα ακούγονται δεν αποκλείεται τελικά το κουβάρι να αρχίζει να ξετυλίγεται μετά την αποκάλυψη ενός κυκλώματος εμπορίας βρεφών. Ο πάγος ανάμεσα στην Ιουλία και το Στάθη σιγά-σιγά θα αρχίσει να σπάει. Παραμένει τρελά ερωτευμένη, πλέον όμως δεν τους ενώνει μόνο αυτή η βαθιά αγάπη των νεανικών τους χρόνων αλλά κι ένα παιδί.

Αυτό το παιδί που και οι δύο αγνοούσαν την ύπαρξη του θα τους φέρει και πάλι κοντά. Όταν το γνωρίσουν και το αγκαλιάσουν βιώνοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές όλων. Η Αρετή δεν θα μείνει ανεπηρέαστη από αυτή την ιστορία.

Όταν μάθει τα νέα θα χάσει την γη κάτω απ’ τα πόδια της. Θα καταλάβει ότι δεν έχει καμία ελπίδα να συμφιλιωθεί με τον πρώην της. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος από την άλλη θα συμπαρασταθούν στην Ιουλία και θα δεχτούν με συγκίνηση το νέο μέλος της οικογένειας.Πηγή: daddy-cool.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία βρίσκει την αδερφή της

Η Αφροδίτη αντιμέτωπη με τα σκοτάδια της

Ο Πότης και η Άννα παντρεύονται

Το παιδί του Στάθη και της Ιουλίας ζει

Ο Δημοσθένης θα εκδικηθεί την Ασπασία με τον χειρότερο τρόπο

Ποιός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του γιου του Ιάκωβου

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Λίλιαν Φωκά, γυναίκα του Σπύρου Φωκά, υπέστη οξύ έμφραγμα
Επόμενο άρθροΑλέκος Αλεξανδράκης: Έπεσε ο ίδιος από το μπαλκόνι στα γυρίσματα;