Αρχική RETROLOVERS Αλέκος Αλεξανδράκης: Έπεσε ο ίδιος από το μπαλκόνι στα γυρίσματα;

Αλέκος Αλεξανδράκης: Έπεσε ο ίδιος από το μπαλκόνι στα γυρίσματα;

1965-10-25 ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΤΡΕΛΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αλέκος Αλεξανδράκης: Έπεσε ο ίδιος από το μπαλκόνι στα γυρίσματα;

Μία από τις αγαπημένες ταινίες του Αλέκου Αλεξανδράκη όπυ πρωταγωνιστούσε ήταν το ”Μια τρελλή τρελλή οικογένεια’‘ του Ντίνου Δημόπουλου. Μαζί του έπαιζαν οι: Τζένη Καρέζη, Μαίρη Αρώνη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Κατερίνα Γώγου, Αλέκος Τζανετάκος και η Νίτσα Μαρούδα.

2021-11-1 ΟΙΚΟΓ Β

Η ταινία αποτελεί ένα δημοφιλές έργο του παλιού, καλού, ελληνικού κινηματογράφου μέχρι σήμερα, αναδεικνύοντας την Μαίρη Αρώνη με τον ρόλο της ως Πάστα Φλώρα. Θεωρείται μία από τις καλύτερες κωμωδίες της Φίνος Φιλμς.

2023-5-27 (3) Β

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης πάντα θυμόταν πως είχε άγχος για το γύρισμα της σκηνής όπου πεταγόταν στο πάτωμα. ”Ναι, είχα πολύ άχγος” είχε πει ”Γιατί φοβόμουν μην τυχόν και πέσω άτσαλα και σπάσω το πόδι μου ή το χέρι μου. Τι να κάνω όμως, ανέβηκα στο μπαλκόνι και ετοιμαζόμουν για το σάλτο μορτάλε. Τότε άκουσα τον διευθυντή παραγωγής, τον Μάρκο Ζέρβα που φώναξε: ”Στοπ! Εγώ θα γυρίσω τη σκηνή. Εγώ θα κάνω το κασκαντέρ του Αλέκου. Τον Αλέκο τον χρειαζόμαστε να τελειώσει η ταινία. Άσε μη χτυπήσει ο άνθρωπος”. Και με έσωσε. Τελικά έπεσε εκείνος από το μπαλκόνι αλλά δεν φάνηκε στον κόσμο. Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα”.

Πηγή: Τα Backstage του Ελληνικού Σινεμά”.

Δείτε τη σκηνή:

 

Δείτε σχετικά άρθρα με τον Αλέκο Αλεξανδράκη:

Δείτε ακόμα: Σοκ: Η Wikipedia την ειχε πεθάνει από το 1991! Ελληνίδα ηθοποιός είναι ζωντανή και κοντεύει τα 100!

Αλέκος Αλεξανδράκης, ο μεγαλύτερος εραστής του ελληνικού κινηματογράφου που δεν τον αρνήθηκε ποτέ γυναίκα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Ιουλία και ο Στάθης ψάχνουν μαζί το παιδί τους
Επόμενο άρθροΠέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Παππάς
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!