Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Θρήνος στην οικογένεια των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς: Θρήνος στην οικογένεια των Βρεττάκων

gi0109

Η Γη της Ελιάς: Θρήνος στην οικογένεια των Βρεττάκων

Η οικογένεια Βρεττάκου πρόκειται να αντιμετωπίσει διάφορα ατυχή γεγονότα στην επερχόμενη τρίτη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η Μαρίνα και ο Μάνος θα υποφέρουν περισσότερο, καθώς θα θρηνήσουν την απώλεια του μωρού τους, το οποίο πεθαίνει τραγικά λίγο πριν γεννηθεί. Όπως είδαμε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν στις αρχές Ιουλίου, το σπίτι του Βρεττάκου ενεπλάκη σε μια βίαιη σύγκρουση με εγκληματίες και την αστυνομία, με αποτέλεσμα η οικογένεια και οι καλεσμένοι του Ισίδωρου να κρατηθούν όμηροι. Ο ίδιος ο Ισίδωρος πυροβολεί γενναία με το κρυμμένο του όπλο, πυροβολώντας έναν από τους ληστές στο πόδι, ενώ η έγκυος νύφη του παρακολουθεί με τρόμο.

Η Μαρίνα, όσο κι αν προσπάθησε να την προστατέψει ο Μάνος, παθαίνει σοκ και αρχίζει να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις από την ψυχική ένταση και τον φόβο.

Δείτε επίσης:

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Η κοπέλα, σοκαρισμένη με όσα έχουν συμβεί μπροστά στα μάτια της, καταρρέει. Ο Μάνος τρελαίνεται και προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του ώστε να μπορέσει να βοηθήσει τη γυναίκα του. Η Μαρίνα όμως δεν είναι καθόλου καλά. Έχει πόνους και κάποιες συσπάσεις και ο Μάνος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός τούς στην Γη της Ελιάς, ανακοινώνει τον θάνατο του μωρού
Γεμάτοι αγωνία τρέχουν στον γιατρό της, ο οποίος τους περιμένει ανήσυχος. Αμέσως βάζει τη Μαρίνα μέσα να την εξετάσει και να της κάνει υπέρηχο. Η κοπέλα κλαίει και ο Μάνος της κρατά το χέρι. Ο γιατρός κοιτάζει τον υπέρηχο και παγώνει. Δεν ακούει την καρδιά του μωρού. Ψάχνει για σφυγμό, κοιτάζει και ξανακοιτάζει την οθόνη, αλλά τίποτα.

Το μωρό της Μαρίνας και του Μάνου δεν ζει. Έχει πεθάνει μέσα της. Η Μαρίνα καταλαβαίνει αμέσως ότι έχει χάσει το παιδί της: «Γιατρέ, πείτε μου σας παρακαλώ», τον εκλιπαρεί.

Εκείνος κοιτάζει και τους δύο λυπημένος: «Δυστυχώς, δεν ανιχνεύεται ο χτύπος της καρδιάς του εμβρύου. Έχει πεθάνει και θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε στην αφαίρεσή του, είναι επικίνδυνο και για τη Μαρίνα, ήδη ήταν στον 7ο μήνα. Θα πάμε κανονικά σε επέμβαση», τους ανακοινώνει.

Θρήνος στην οικογένεια
Ο μικρός Ισίδωρος Βρεττάκος δεν θα γεννηθεί ποτέ. Πεθαίνει μέσα στην κοιλιά της μάνας του. Κι αυτό είναι οδυνηρό, όχι μόνο για τη Μαρίνα που πέφτει σε βαριά κατάθλιψη, αλλά για όλη την οικογένεια.

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης και η Αννούλα και η πρώτη τους νύχτα – Τι θα συμβεί

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δείτε και κάτι ακόμη:

Δεν φαντάζεσαι την ηλικία της Νατάσας Θεοδωρίδου


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ μικρή Λυδία μεγάλωσε! Ο παππούς της έδωσε φωτογραφία της στην δημοσιότητα
Επόμενο άρθροΣασμός: Η Θοδώρα χάνει και το δεύτερο παιδί της – Η κραυγή απόγνωσης