Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Η Θοδώρα χάνει και το δεύτερο παιδί της – Η κραυγή...

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει και το δεύτερο παιδί της – Η κραυγή απόγνωσης

σασμός

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει και το δεύτερο παιδί της – Η κραυγή απόγνωσης

Προς το τέλος της δεύτερης σεζόν, το κύριο μέλημα της πρωταγωνίστριας του “Σασμού” ήταν να οργανώσει το γάμο της με τον έρωτα της ζωής της, τον Λευτέρη.

Ωστόσο, όπως θα δούμε στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς στον ALPHA, οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού θα έχουν άσχημο τέλος!

Όταν ο πατέρας της Θοδώρας, Παντελής, έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του, διέδωσε την είδηση σε όλο το χωριό μέσα στη χαρά του, σκεπτόμενος μάλιστα αν ο διάδοχος θα πάρει το όνομά του.

Παρά τις προσπάθειες της Θοδώρα να του πει ότι είναι πολύ νωρίς για σχέδια, εκείνος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ευτυχία του και όλοι τον άφησαν να την απολαύσει. Όπως έλεγε και ο καφετζής στην Άνω Ποριά, τίποτα δεν θα πήγαινε στραβά αυτή τη φορά…

Η Θοδώρα και ο Λευτέρης, όπως είδαμε, είχαν αρχίσει να κάνουν σχέδια για το μέλλον και ετοιμάζονταν γρήγορα για το γάμο τους δυστυχώς όμως ένα ακόμη μεγάλο κακό γεγονός θα χτυπήσει τη ζωή της Θοδώρα.

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει και το δεύτερο παιδί της – Η κραυγή απόγνωσης

Για την ακρίβεια, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και θα αναφωνήσει… «Είμαι καταραμένη, θέλω να πεθάνω! Η ζωή μου δεν έχει καμία αξία πλέον».

Δείτε σχετικά άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Θρήνος στην οικογένεια των Βρεττάκων
Επόμενο άρθροΣΟΚ – Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη