Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Ανδρέας Βρουλάκης εμποδίζει τον γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ

Σασμός: Ο Ανδρέας Βρουλάκης εμποδίζει τον γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ

Σασμός: Ο Ανδρέας Βρουλάκης
Σασμός: Ο Ανδρέας Βρουλάκης

Σασμός: Ο Ανδρέας Βρουλάκης εμποδίζει τον γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ

Στη σειρά Σασμός, ο θυμός και η οργή θα κυριεύσουν τον Ανδρέα. Ο Βασίλης Μπισπίκης συμμετέχει στην παράσταση ως Ανδρέας Βρουλάκης, ένας αιμοδιψής, βάναυσος άντρας που δεν σηκώνει πολλά πολλά.

Ο Ανδρέας ήταν ξάδερφος του Παύλου και αδελφός του Τηλέμαχου. Πατέρας του ήταν ο Μανούσος Βρουλάκης και ο Γιάννης Βρουλάκης ήταν πατέρας του Παύλου. Ως παραδοσιακός Κρητικός, έδειξε από μικρός μια φύση άγρια ​​και σκληρή, επιρρεπής σε εχθρότητα και βεντέτες.

Μόλις αποφυλακίστηκε ο Ανδρέας, επέστρεψε στην Ανω Ποριά, ενώ ο Παύλος είχε ήδη τηλεφωνήσει στον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν το πρόβλημα της Σάσμου. Εκπλήσσει τον αδερφό του, καθώς και τον Παύλο, με τον οποίο έχει δεθεί χρόνια αγάπης και φιλίας. Πόσο αντίκτυπο θα είχε η παρουσία του στην εξέλιξη;

Ο Αστέρης και η Αργυρώ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έτοιμοι να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Αντί να αποδεχτεί τη σχέση, ο Ανδρέας είναι έτοιμος να την καταστρέψει για να περάσει το δικό του.

Όταν μαθαίνει ότι η ανιψιά του έχει κάνει παιδί με τον Σταματάκη, σκοτεινιάζει… το μόνο που επιθυμεί είναι εκδίκηση. Μπορεί το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να συνεχίσει να είναι μαζί χωρίς άλλες βεντέτες;

Σασμός: Η Θοδώρα χάνει και το δεύτερο παιδί της – Η κραυγή απόγνωσης

Δείτε σχετικά άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΡάγισαν καρδιές στην κηδεία του Μιχάλη – «Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;»
Επόμενο άρθροΠαράδεισος των κυριών: Η Αμαλία σε μεγάλο κίνδυνο