Αρχική RETROLOVERS Δείτε σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την Μελίσσα...

Δείτε σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την Μελίσσα Γκρόμελ

TZIGER_WIFE22222

Δείτε σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την Μελίσσα Γκρόμελ

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, επιχειρηματίας, πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, γιος του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινόγιαννη έχει τελειώσει το Κολλέγιο Αθηνών και έχει πάρει Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το φημισμένο αμερικανικό Vassar College.

Ήταν περιζήτητος εργένης, όπου δεν υπήρχε την δεκαετία του ’80 καλλονή, κόρη καλής ή όχι οικογένειας ή διασημότητα που δεν ονειρευόταν να τον παντρευτεί.

Το 1996, όμως, όλα αυτά τα ωραία κορίτσια, απογοητεύτηκαν οικτρά, όταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παντρεύτηκε την κατάξανθη, ψηλή, γαλανομάτα, καλλίγραμμη Σουηδέζα Μελίσσα Ελίζαμπεθ Γκρόμελ.

Ήταν ένας γάμος όπως στα παραμύθια. Ο νεαρός γαμπρός, ένας από τους καλυτέρους οδηγούς της Ευρώπης και πρωταθλητής στην Ελλάδα. Η πανέμορφη ξανθιά νύφη έμοιαζε πολύ στην Γκρέις Κέλι.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ηρθε για διακοπές και modeling στη χώρα μας και στα μέσα της δεκαετίας παντρεύτηκε τον υπ’ αριθμόν 1 εργένη. Παρ’ όλα αυτά, ο γάμος τους, δεν στηρίχτηκε σε οικονομικά συμφέροντα, σε ένωση περιουσιών και ονομάτων αλλά στο έρωτα, όπως ακριβώς και ο τόσο ταιριαστός γάμος του Βαρδή και τη Μαριάννα. Το Μυστήριο τελέστηκε στο παρεκκλήσι των αγίων Γεωργίου και Ιωάννη στην έπαυλη της Εκάλης το 1996.

Παρακάτω θα δείτε μία φωτογραφία από το γάμο τους και δίπλα τους η αείμνηστη Μαριάννα Βαρδινογιάννη που καμάρωνε το όμορφο ζευγάρι.

2005-4-2 ΓΑΜΟΙ ΒΗΜΑGAZINO (4)
Ένας παραμυθένιος γάμος! Η πανέμορφη νύφη Μελίσσα Γκρόμελ, γαμπρός ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και συγκινημένη η Μαριάννα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Δείτε επίσης:

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Άννα παντρεύεται τον Πότη και νοιώθει τρελά ερωτευμένη μαζί του!
Επόμενο άρθροΟδυσσέας Σταμούλης: Κατέρρευσε μπροστά στο λευκό φέρετρο του 11χρονου γιού του
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!