Αρχική RETROLOVERS Δείτε σπάνιο υλικό από τον γάμο του Κυριάκου με την Μαρέβα το...

Δείτε σπάνιο υλικό από τον γάμο του Κυριάκου με την Μαρέβα το 1997

κυριακος μαρεβα

Δείτε σπάνιο υλικό από τον γάμο του Κυριάκου με την Μαρέβα το1997

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης παντρεύτηκε πραγματικά τη Μαρέβα Μητσοτάκη; Σύμφωνα με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο γάμος τους όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά έγινε ακόμα πιο δυνατός μετά από πέντε χρόνια χωρισμού και τρία παιδιά.

Διαβάστε ακόμα: Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η ηλικία και οι άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε συλλεκτικές φωτογραφίες από τον γάμο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Μαρέβα Μητσοτάκη το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα, φυσικά παρουσία όλης της οικογένειας Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει ερωτηθεί στο παρελθόν για τη σχέση και τη ζωή του με τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και πλέον μετρούν 25 χρόνια γάμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ομολόγησε δημόσια ότι η σύζυγός του είναι ο έρωτας της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν σε διάσταση. Όσο για το διάλειμμα που αποφάσισαν να κάνουν στη σχέση τους, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι είχαν την ευκαιρία να εντοπίσουν τα λάθη τους και να τα διορθώσουν χωρίς να τσακωθούν ή να πληγώσουν ο ένας τον άλλον:

“Η Μαρέβα και εγώ είμαστε μαζί από το 1995 με ένα μεγάλο διάλειμμα και αυτό έκανε τη σχέση μας πιο δυνατή. Το γυαλί στη σχέση μου με τη Μαρέβα κόλλησε γιατί δεν έσπασε ποτέ”. Διατηρήσαμε ένα επίπεδο αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ μας και επικεντρωθήκαμε στα παιδιά μας. Ψάξαμε να βρούμε τι πήγε στραβά στη σχέση μας και είχαμε το θάρρος να κάνουμε αυτοκριτική και να δούμε τα λάθη μας. Ως αποτέλεσμα, όταν επανενωθήκαμε, ήμασταν καλύτεροι από πριν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

μαρεβα κυριακος

κυριακος μαρεβα

 

Δείτε επίσης: 

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο“Χάρι Πότερ”: Σκοτώθηκε από προπέλα ταχύπλοου, η εκδότρια του- Βίντεο ντοκουμέντο
Επόμενο άρθροΤο ασπρόμαυρο φωτογραφικό άλμπουμ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου