Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Ερωτευμένοι ο Παναγιώτης Πετράκης με την Άρτεμις Ματαφιά;

Ερωτευμένοι ο Παναγιώτης Πετράκης με την Άρτεμις Ματαφιά;

28052775_1754653081265580_1511236327_n

Είμαι παιδί του έρωτα, της αγάπης και των έντονων στιγμών. Ήθελα μέσα από το Koita να γιορτάσουμε τον έρωτα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Δίνοντας σε σας ένα όμορφο φωτογραφικό υλικό και μια ευχάριστη νότα στο ρυθμό του φτερωτού θεού.

Τον Παναγιώτη τον γνώρισα πριν από 3 περίπου χρόνια (όχι γεμάτα), και τον λάτρεψα αμέσως. Είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν ευγένεια ψυχής, ομορφιά στο χαμόγελό τους και ζεστασιά στο άγγιγμα τους. Εκτιμώ βαθύτατα ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την γιορτή μου και πάντα θα μου ευχηθεί τηλεφωνικώς. Δείχνει άνθρωπο που δεν βαριέται να αφιερώσει χρόνο στους γνωστούς του. Δείχνει ότι εκτιμάει…

Την Άρτεμις την γνώρισα την ημέρα της πρεμιέρας του Γοργόνες και Μάγκες. Ήταν μια αποκάλυψη για μένα που πραγματικά με χαροποίησε πολύ. Στην αρχή τρομοκρατήθηκα για το πως θα ερμηνεύσει, αυτή την ”πέτρα” δύσκολο κομμάτι που έχει την υπογραφή της Μαρινέλλας. Κι όμως, το έσκισε το κομμάτι, το απογείωσε, το έκανε δικό της! Είναι φωνάρα, είναι απίστευτη η έκτασή της φωνής της, και συγνώμη κυρία Μαρινέλλα μου, όσο κι αν σας αγαπώ, νομίζω ότι το είπε λιγουλάκι καλύτερα από εσάς.

Τους ευχαριστώ θερμά που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμά μου, για την φωτογράφιση αυτή. Έρωτας μεταξύ τους δεν υπάρχει, αλλά τους συνδέει μια πολύ όμορφη φιλία.

Πάμε να δούμε τους δυο ηθοποιούς-τραγουδιστές να ποζάρουν για τον έρωτα αποκλειστικά στο Koita;

Fashion editor -ενδυματολόγος: P.j. Thanos
Κοστούμια by Erotokritos Kimionis
Φορέματα by Dimitris Strepkos & SHINE 2gether
Make up & hair by Olga Sarsaridi & Mary Ann G
Photoshooting Giannis Catchthemoment

Ευχαριστούμε το BOO! Cafe Bar για την φιλοξενία του.

Τι είναι έρωτας για σένα; Πως θα περιέγραφες τον απόλυτο;

Aρ.Ματ:  Έρως ανίκατε μάχαν. Απόλυτος: Δε ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό!

Παν.Πετ: Είναι ένα άγνωστο συναίσθημα για μένα, διότι ακόμα δεν το έχω βιώσει στην ολότητά του. Δύο φορές στην ζωή μου το άγγιξα αλλά δεν είχε διάρκεια. Το απόλυτο σε ξεσηκώνει και σε κάνει να πετάς. Είναι κάτι που θα ήθελα να το ζήσω πριν φύγω από αυτή τη ζωή.

Ερωτεύεσαι εύκολα; Την τελευταία φορά που το έζησες βασανιστικά;

Aρ.Ματ: Πολυ! Προχτές!!!! Ωωωω συγγνώμη και πριν από 1 λεπτό!!!!

Παν.Πετ: Όχι δεν ερωτεύομαι εύκολα, όπως είπα και πιο πάνω. Ίσα που μου έχει συμβεί δυο φορές. Τρώω όμως μεγάλα κολλήματα. Και ενθουσιάζομαι αλλά το ίδιο πάλι εύκολα ξεκολλάω. Πέρυσι είχα φάει ένα τέτοιο κόλλημα που ήταν χωρίς ανταπόκριση. Καλύτερα όμως έτσι γιατί με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβα ότι δεν ταιριάζαμε καθόλου. 

 

Πως σου φαίνεται η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου;

Aρ.Ματ: Ας βγούμε στους δρόμους να τον γιορτάσουμε !!!! Φέτος περισσότερο από πότε!!!!

Παν.Πετ: Δεν με πείθει. Είναι μια γιορτή που έχει εφευρεθεί, απ ότι έχω ακούσει, από μια εταιρία σοκολάτας στην Αγγλία. Κάπως έτσι αυξήθηκαν οι πωλήσεις τους. Ο έρωτας πρέπει να είναι στην καθημερινότητά μας, δεν χρειάζεται γιορτές. Βέβαια από την άλλη είναι μια ευκαιρία να ζευγάρια να αναθερμαίνουν την σχέση τους και να περνούν ένα όμορφο εορταστικό βράδυ.

Νιώθεις sexy;

Aρ.Ματ: Πολύ! Δε προλαβαίνει το ΕΚΑΒ να μαζεύει όσους περνούν από μπροστά μου !!!!

Παν.Πετ: Κατά καιρούς ναι και κατά καιρούς όχι. Υπάρχουν εποχές που νιώθω ντεκαβλέ αν μου επιτραπεί η έκφραση. Στην σκηνή έχω αισθανθεί πολλές φορές σέξι και το απαιτούσε και ο ρόλος μου αρκετές στιγμές να είμαι ερωτικός. Στην ζωή μου εξαρτάτε από τη διάθεση μου, την φυσική μου κατάσταση αλλά κυρίως όταν το αντικείμενο του πόθου μου με βλέπει σέξι τότε πραγματικά και γω το αντιλαμβάνομαι και νιώθω έτσι.

 

Το πιο ακραίο που έχεις κάνει για τον έρωτα, και που έχουν κάνει για σένα.

Aρ.Ματ: Εγώ : έχω φάει μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Αυτός: μου έφερε τη σοκολάτα που έφαγα πριν από τη Κρακοβία!

Παν.Πετ: Για τον έρωτα τι έχω κάνει δεν λέγεται και δεν θέλω να το μοιραστώ, είναι κάτι πολύ προσωπικό. Το πιο ανώδυνο είναι ότι έχω ταξιδέψει Αθήνα- Πάτρα. Και το ίδιο έχουν κάνει και για μένα αλλά με μεγαλύτερη απόσταση αφού ήρθαν από Αμερική για να με δουν και να περάσουν κάποιες μέρες μαζί μου.

 

Σε ερωτεύτηκε ποτέ θαυμαστής-τρια σου;

Aρ.Ματ: Ναι με έχει ερωτευτεί μια θαυμάστρια , με κοιτούσε κι έλιωνε! Μέχρι που έφυγε με τη μαμά της ! Ήταν τριών χρόνων, σε παιδική παράσταση .

Παν.Πετ:  Δεν νομίζω ότι μου έχει γίνει αντιληπτό αν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Έχω βάλει κάποια όρια ανάμεσα σε μένα και στους θαυμαστές μου και δεν επιτρέπω να διασπαστούν. 



Πέντε κουβέντες για τα συναισθήματα της συμμετοχής σου στην παράσταση της χρονιάς Γοργόνες και Μάγκες

Aρ.Ματ: Χαρά , ευγνωμοσύνη , σεβασμός, ικανοποίηση , συγκίνησην ανάμεικτα συναισθήματα πλημμυρίζουν την ψυχή μου και την καρδιά μου. 

Παν.Πετ: Αντικειμενικά είναι η παράσταση της χρονιάς. Είναι μεγάλη ευλογία. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που είμαι μέλος του καστ. Τους αγαπώ και τους συμπαθώ όλους πάρα πολύ. Το κλίμα είναι υπέροχο και πραγματικά περιμένω την ώρα της παράστασης για να βρεθώ επάνω στην σκηνή με όλα αυτά τα ονόματα. Αγαπώ τον Γιάννη Πλούταρχο και τον κύριο Βογιατζή και χαίρομαι να μοιράζομαι την σκηνή μαζί τους. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι αυτό το κλίμα μεταφέρετε και στο κοινό, και εισπράττω την μεγαλύτερη αμοιβή όταν μου λένε τα καλύτερα λόγια οι θεατές, στο τέλος της παράστασης, και ότι πέρασαν καταπληκτικά αυτό το 3ωρο.  Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω θερμά τον Γιώργο Βάλαρη που με εμπιστεύτηκε σε αυτό το ρόλο και που δεν άφησε κανένα περιθώριο για να μην πετύχει αυτό το τεράστιο εγχείρημα.



Μια ευχή-συμβουλή για όλους τους ερωτευμένους.

Aρ.Ματ: Καλά ξεμπερδέματα!!!

Παν.Πετ: Είμαι ο πλέον ακατάλληλος (γέλια), για να δώσω εγώ ευχές και συμβουλές. Κουράγιο, έρωτας είναι και θα περάσει! Αστειεύομαι φυσικά. Εύχομαι να προοδεύουν μέσα από αυτό το δυνατό συναίσθημα, γιατί μια ζωή ανέραστη δεν αντέχετε.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 Διαβάστε ακόμη: 

Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα: «Ο αιώνιος μύθος του δημιουργού που ερωτεύεται το δημιούργημα του…!» στο ΠΟΛΗ Θέατρο

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈνας γάμος με Playmobil… “έκλεψε” τις εντυπώσεις στην Πάτρα! (φωτο)
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνα Δαούτη: «Το θέατρο είναι η ανάγκη μου να παραμείνω παιδί»