Μοσχαρίσια μπριζόλα με ψητά λαχανικά. Σήμερα σας έχω ενά γευστικό συνδιασμό για το κυριακάτικο τραπέζι που θα τον λατρέψουν όλοι.
Θα χρειαστούμε
- 2 κόντρα μπριζόλες χωρίς κόκαλο
- 1 κολοκύθι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 250γρ. μανιτάρια πλευρώτους
- 2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες στη μέση
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μαργαρίνη με ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, τις λαδώνουμε ελαφρώς, ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο και τις ψήνουμε από 5-18 λεπτά (ανάλογα το πώς τις προτιμάμε).
- Μόλις ψηθούν τις αφαιρούμε, καθαρίζουμε το τηγάνι και ψήνουμε τα λαδωμένα λαχανικά.
- Σερβίρουμε και ψιλοκόβουμε τη μαργαρίνη με ελαιόλαδο.
- Πασπαλίζουμε με τη φρέσκια ψιλοκομμένη ρίγανη.
Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram
Διαβάστε ακόμη
Τζατζίκι διαφορετικό με ένα μυστικό συστατικό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;
Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…
Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…
Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια
Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!
Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !