Αρχική ΖΩΔΙΑ Τί λένε τα άστρα για τις 23 Ιουλίου;

Τί λένε τα άστρα για τις 23 Ιουλίου;

zodia

Μια καυτή εβδομάδα ξεκινά!

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλές προοπτικές σήμερα για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη αγαπημένων σας ανθρώπων. Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για μία απόφαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα επανεξετάσετε κάποια ζητήματα, που είναι πολύ σημαντικά για τα οικονομικά σας. Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσει έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, φιλτράρει τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ήλιος στο Λιοντάρι, σας βάζει σε λεκτικά παραπτώματα και έρχεστε σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν, με επέκταση την οικονομική σας σταθεροποίηση. Μην αναλαμβάνετε κάτι που δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα σας κάνει πιο λαμπερούς και αξιοπρόσεκτους. Βέβαια το επόμενο διάστημα θέλει προσοχή στην επικοινωνία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προωθούνται πολλά θέματα σας και κυρίως επαγγελματικά. Η οικογένεια βρίσκεται κοντά σας και φροντίζει για την ολοκλήρωση κάποιων σας στόχων.

ΖΥΓΟΣ

Καλείστε να αντεπεξέλθετε σε κάθε νέα πρόκληση. Αν είστε δίκαιοι με τους άλλους, δεν έχετε να ανησυχείτε για καμία αλλαγή που μπορεί να συμβεί στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, κυρίως μέσα από καταστάσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Μην αφήνετε εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ηλίου στον Λέοντα, θα έχει εύνοια σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Μην αναζητάτε να βάλετε προβλήματα στην ζωή σας, που δεν σας αναλογούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε πολλά θέματα ανοικτά και πρέπει ένα, ένα να τα διαχειρίζεστε με τρόπο που θα απαλλαγείτε από τα βάρη τους. Ένα οικονομικό θέμα σας απασχολεί έντονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν πρέπει να προχωρήσετε σε μία σχέση, προσέξτε τον ενθουσιασμό σας και τις σκέψεις που μπορεί να βρίσκονται σε λάθος δρόμο. Ένα απρόσμενο νέο μέσα στην μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν, επαγγελματικές συμφωνίες. Σήμερα πρέπει να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για μία σχέση σας. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος δάσκαλος σας.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ ποιον αριθμό προτιμάς;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά 23-29/7
Επόμενο άρθροΜπουγάτσα με ανθότυρο και αχλάδια ποσέ με μυρωδικά!
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775