Για όσους φτιάχνετε τις δικές σας σπιτικές μαρμελάδες, αυτό είναι ένα blog ειδικά αφιερωμένο σε εσάς και θα σας μάθει όλες τις απαραίτητες βάσεις για να πετυχαίνετε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα!
Πριν μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες και παρατηρήσεις, οι οποίες έχουν προκύψει από τη συστηματική ενασχόληση μου με την παρασκευή μαρμελάδων, θεωρώ πως πρέπει να αναφερθώ στο τι εννοούμε με τον όρο μαρμελάδα
Μαρμελάδα, λοιπόν, είναι ένα άλειμμα φρούτων ή λαχανικών σε κονσερβοποιημένη ή σφραγισμένη μορφή με σκοπό τη μακρόχρονη συντήρησή της.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.
Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram
Διαβάστε ακόμα: