Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Αξέχαστα αντικείμενα των 80’s και 90’s που είχαμε στο σχολείο!

Αξέχαστα αντικείμενα των 80’s και 90’s που είχαμε στο σχολείο!

nanakia-risegr

Αξέχαστα αντικείμενα των 80’s και 90’s που είχαμε στο σχολείο! Στο in2life διαβάζω σήμερα ένα άρθρο νοσταλγικό για τα αντικείμενα που αγαπήσαμε στα μαθητικά μας χρόνια!

Γενικά, κάθε γενιά έχει την τάση να θυμάται με μια γλυκιά νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια. Και ζούμε στην εποχή που το μεγαλύτερο ποσοστό των ενηλίκων του πλανήτη έζησε την παιδική του ηλικία στα πολύχρωμα, φανταχτερά και απίστευτα γρήγορα εξελισσόμενα 80s και 90s.

Ευχούλης!

nanakia-risegr

Ή, για τα πιο κουλτουριάρικα παιδάκια, ένα ViewMaster. Κι ας το είχαμε σε ενήλικη εκδοχή. Ας πούμε, πόσο πιο εύκολα θα βλέπονταν οι τελευταίες σεζόν του Game of Thrones αν συνοψίζαμε τα επεισόδια σε δέκα καρέ;

037aa53ac663bd253d94eb1eaaa92277

Αυτά τα στυλό των τριών χρωμάτων κυκλοφορούν ακόμα, αλλά συνειδητά δεν τα αγοράζουμε: Ξέρουμε ότι ακόμα και τώρα θα καταλήξουμε να τα χαλάμε, προσπαθώντας να βγάλουμε και τις τρεις μύτες έξω ταυτόχρονα.

unnamed-2

Πράγματα που μάθαμε αφού μεγαλώσαμε: Το μπλε πράγμα στην κλασική γόμα, εν τέλει, δεν ήταν για να σβήνει το στυλό (αλλά αυτό το καταλάβαμε και τότε, αφού καταστρέψαμε μερικές σελίδες του τετραδίου), αλλά για να απομακρύνει απαλά τις μουτζούρες που άφηνε η κόκκινη πλευρά.

2j4vcbp8adb01

Αυτό, πάλι, είναι ένας δαίμονας και κανονικά θα το μισούσαμε για πάντα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αν το ξαναπαίξουμε, θα βάλουμε όλους τους κρίκους στην σωστή τους θέση.

Σπορτέξ που έχουν φωτάκια στις σόλες, επίσης. Γιατί σταματήσαμε να τα φοράμε; Επειδή γίναμε σοβαροί; Και αν εμείς δεν είμαστε σοβαροί, και θέλουμε τα παπούτσια μας να δίνουν αυτή την πληροφορία στον κόσμο;

Και για το τέλος, ένα μάθημα υπομονής: Φακές σε κυπελάκι από γιαούρτι. Ξεκάθαρα ως πείραμα και για την χαρά του να βλέπεις κάτι να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια σου, δεν θα τις φάμε. Έχουμε λεφτά για φακές, ευτυχώς.

Δείτε ακόμη:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Αφιέρωμα : Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ (50 Χρόνια μετά)

Υπολοχαγός Νατάσα: Στα παρασκήνια της θρυλικής ταινίας – Μέρος 1ο

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗin2life.gr
Προηγούμενο άρθροBlue Monday: Γιατί θεωρείται η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου σήμερα;
Επόμενο άρθροChocolate Festival: Το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ έρχεται στην Τεχνόπολη!