Αρχική RETROLOVERS Παλιός Ελληνικός Κινηματογράφος Μέλπω Ζαροκώστα: «Όταν διέγνωσαν τον καρκίνο μου είπαν ότι έχουμε χρόνο. Την...

Μέλπω Ζαροκώστα: «Όταν διέγνωσαν τον καρκίνο μου είπαν ότι έχουμε χρόνο. Την επόμενη μέρα χειρουργήθηκα»!

Μέλπω Ζαροκώστα melpo-zarokosta-otan-diegnosan-ton-karkino-moy-eipan-oti-echoyme-chrono-tin-epomeni-mera-cheiroyrgithika

Μέλπω Ζαροκώστα: «Όταν διέγνωσαν τον καρκίνο μου είπαν ότι έχουμε χρόνο. Την επόμενη μέρα χειρουργήθηκα»!

Τη Μέλπω Ζαρόκωστα συνάντησε ο Μιχάλης Πλεμμένος από το Happy Day. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε μπροστά στις κάμερες, την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η περιέγραψε πώς τη μία μέρα έγινε η διάγνωση για την ασθένεια και το επόμενο πρωί βρισκόταν στο χειρουργείο, δίχως δεύτερη σκέψη.

«Την πρώτη μέρα που ο γιατρός έκανε την διάγνωση του καρκίνου, μου λέει: «Έχουμε καιρό, μην ανησυχείς! Αύριο μπορείς»; Την επόμενη μέρα χειρουργήθηκα. Δεν το σκέφτηκα καν! Αφού δεν ειδοποίησα ούτε τα συμπεθέρια μου, ούτε τη νύφη μου! Έχω προχωρημένη ηλικία, σε 4 χρόνια θα γίνω 90″, ανέφερε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στον Πειραιά στα 1933. Κόρη του Ηλία Ζαρόκωστα ενός από τους πρώτους έλληνες Αναλογιστές και της Δέσποινας Σπυροπούλου. Μετά τον πόλεμο μετανάστευσε για λίγο καιρό στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και κατόπιν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου σπούδασε θέατρο στο Metropolitan Theater και στη σχολή Ραδιοφωνικών σπουδών Canandale σκηνοθεσία, σενάριο και υποκριτική. Έμεινε εκεί 11 χρόνια και ξεκίνησε την καλλιτεχνική της καριέρα στην τηλεόραση και το θέατρο. Ερμήνευσε στο Σίδνεϊ την “Αντιγόνη” του Ανουίγ. Επίσης την “Εκάβη” στα ελληνικά για την ελληνική παροικία. Το 1957 παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο τον πιανίστα Ανδρέα Διαμαντίδη και μετέβη μαζί του Λονδίνο, όπου και έμειναν για ένα χρόνο. Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων επέστρεψε στην Ελλάδα το 1958.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την επιστροφή στην Αθήνα, ξεκίνησε και τη συνεργασία της με το θίασο του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Εκεί γνώρισε και τον μετέπειτα δεύτερο σύζυγο της επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη Βίκτορα Παγουλάτο με τον οποίο και απέκτησαν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.

Ασχολήθηκε με την μετάφραση και διασκευή έργων για το θέατρο, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Έγραψε το πρώτο της θεατρικό έργο, το «Φροντιστήριο Γυναικών», στο οποίο και συμπρωταγωνίστησε με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τη Νόρα Βαλσάμη και το Νίκο Απέργη. Έκτοτε αρκετά δικά της έργα έχουν παιχθεί στην αθήνα και την επαρχία.

Υπήρξε το πρώτο γυναικείο μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων από το 1960, μέλος του Δ.Σ. από το 1990 και Πρόεδρος της Εταιρείας από το 1999 έως το 2001.

 

Δείτε ακόμη:

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Τζένη Καρέζη: Η αυστηρή δίαιτα και το μαρτύριο των 2 αυγών!

Δείτε ακόμη:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Αφιέρωμα : Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ (50 Χρόνια μετά)

Υπολοχαγός Νατάσα: Στα παρασκήνια της θρυλικής ταινίας – Μέρος 1ο

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗenimerotiko
Προηγούμενο άρθροΗ αποκάλυψη που “καίει” τον Λυκουρέζο! «Έφαγε τα λεφτά της Λάσκαρη με την Καλογρίδη»!
Επόμενο άρθροΚοιμίζει 6 άτομα, είναι λουξ, στο φέρνουν όπου θες και κοστίζει όσο μισός ετήσιος μισθός.