Αρχική ΘΕΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Ντέμπορα Οντόγκ:«Γενικά το σεβάστηκα αυτό το “σταμάτημα”»

Ντέμπορα Οντόγκ:«Γενικά το σεβάστηκα αυτό το “σταμάτημα”»

IMG_20200429_123250

Μια ξεχωριστή προσωπικότητα από τον χώρο της υποκριτικής που  έχει ζήσει σημαντικές στιγμές στο επάγγελμα, έχοντας λάβει θερμή αγάπη από το κοινό που την παρακολουθεί. Η παρουσία της στην σειρά “Εθνική Ελλάδος” και στο “Δια Ταύτα”  του Λάκη Λαζόπουλου ήταν μοναδική ενώ η ερμηνεία της στο σήριαλ “Η λέξη που δεν λες” άγγιξε τρομερά τους τηλεθεατές.

Η Ντέμπορα Οντόγκ  μοιράζεται με τους αναγνώστες του Koitamagazine.gr τις προσωπικές της σκέψεις όσον αφορά την νέα πραγματικότητα που βιώνουμε γύρω μας λόγω του κορωνοϊού  αλλά και την περίοδο της καραντίνας.

received_230737381528673

Έχω αποκτήσει μια καινούργια συνήθεια τώρα που είμαι σπίτι: δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου να κάνει τίποτα, εάν δεν το θέλει 100%! Νομίζω πως ταιριάζει με την εποχή αυτή η διάθεση.

“Θα βρεθούμε ξανά όταν οι συνθήκες θα είναι οι κατάλληλες” ανακοινώνουν οι μεγάλοι οργανισμοί του θεάματος σε όλο το κόσμο. Και κάπως με έχει επηρεάσει αυτό. Τις τελευταίες έξι εβδομάδες δεν κάνω τίποτα, μα τίποτα, αν δε νιώθω πως η ώρα είναι η κατάλληλη.

Γενικά το σεβάστηκα αυτό το “σταμάτημα”. Αυτή την εντολή για να ακινητοποιηθούμε, την είδα πως είναι πιο πάνω από όλους μας, πως έρχεται από αλλού. Και στάθηκα μπροστά της με δέος.

Στην αρχή φυσικά προσποιήθηκα πως το χω και κοίταξα “πως θα παραμείνω δημιουργική και χαρούμενη στη καραντίνα”. Στην Νέα Υόρκη όμως, πέθαινε ένας άνθρωπος κάθε 3 λεπτά. Στην Ινδία τους ανάγκαζαν να μείνουν σπίτι ακόμα κι αν αυτό σήμαινε πως θα πεθάνουν από τη πείνα. Οι νοσοκόμοι βοηθούσαν τους ασθενείς να αποχαιρετίσουν τους δικούς τους με βιντεοκλήσεις. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να προσποιηθείς πως δεν νιώθεις τρομερή θλίψη. Και φόβο. Και αβεβαιότητα.

Μέχρι ο κόσμος να ανακάμψει, ας μην αγχωθούμε να είμαστε παραγωγικοί σώνει και ντε. Ας δώσουμε χώρο σ’ αυτό που νιώθουμε.

Νοσταλγώ να βρεθώ ανάμεσα σε πολύ κόσμο! Ακούγεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτό τώρα ε; Να στριμωχτείς ανάμεσα στους καλεσμένους μιας πρεμιέρας! Ή σε ένα πάρτυ. Ή σε μια συναυλία. Θα ξαναβρεθούμε όμως εκεί, όταν οι συνθήκες θα είναι οι κατάλληλες. Και δεν θα είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι τότε. Αυτό άλλωστε είναι το νόημα πίσω απ’ όλο αυτό.

FB_IMG_1588157173072


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνα Λιναρδάτου:”Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε την ανθρωπιά μας”
Επόμενο άρθροΒύρων Κολάσης:”Πάντα κάτι καινούριο γεννιέται μέσα από στάχτες”