Αρχική RETROLOVERS Δείτε την Καίτη Λαμπροπούλου ξανθιά!

Δείτε την Καίτη Λαμπροπούλου ξανθιά!

λαμπροπουλου κοιτα Καίτη Λαμπροπούλου

Δείτε την Καίτη Λαμπροπούλου ξανθιά!

Η αγαπήμενη ηθοποιός υπήρξε για ένα διάστημα και ξανθιά και ήταν το ίδιο όμορφη και γλυκειά!

Η Καίτη Λαμπροπούλου που δεν αποχωρίστηκε ποτέ το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της τα είχε βάψει κατάξανθα την περίοδο 1963-64 όπως ανακαλύψαμε σε θεατρικό πρόγραμμα εποχής.

Συγκεκριμένα την φωτογραφία την βρήκαμε στο θεατρικο πρόγραμμα της παράστασης ”Περάστε την πρώτη του μήνος” 1964

9

Μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε μετακομίσει η οικογένειά της λόγω των εμπορικών δραστηριοτήτων του πατέρα της. Ήταν το δεύτερο παιδί από τα συνολικά τρία της οικογένειας.

Αποκλειστικό: 7 διάσημες πρωταγωνίστριες στα νιάτα τους!

Ξεκίνησε τα μαθήματα στο θέατρο από τα μαθητικά της χρόνια κρυφά από την οικογενειά της και συμμετείχε στην πρώτη παράσταση του Θεάτρου Τέχνης μαζί με τον Κάρολο Κουν το 1942-1943, στην “Αγριόπαπια” του Ίψεν. Με το Θέατρο Τέχνης συνεργάστηκε στα έργα “Σουάνεβιτ”, “Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε”, “Κωνσταντίνου και Ελένης”, “Βυσσινόκηπος”, “Στέλλα Βιολάντη”, “Το πρώτο έργο της Φάννυ”, “Δεν μπορείς να ξέρεις”, “Χαρούμενα νιάτα”, “Βρυκόλακες (Ίψεν)” κ.ά.

Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο υπό τη διεύθυνση του Ροντήρη και πήρε μέρος στις παραστάσεις: “Φοιτηταί”, “Ζητείται υπηρέτης”, “Συρανό ντε Μπερζεράκ”, “Το φιντανάκι”, “Λοκαντιέρα”, “Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής”, “Οι Εύθυμες Κυράδες του Ουίνδσορ” κ.ά. Στη συνέχεια, ακολούθησε το Ροντήρη στην Ελληνική Σκηνή, αλλά συνεργάστηκε και με άλλους θιάσους σε πολλές παραστάσεις.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1951 στην ταινία “Το παιδί μου πρέπει να ζήσει”. Εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικές σειρές, καθώς και στο Θέατρο της Δευτέρας.

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Πάνος Μουζουράκης, συγκινεί με την ερμηνεία του στο «Ε! Φίλε»
Επόμενο άρθροΟ Ράπερ Restelio Κυκλοφορεί το Νέο του Τραγούδι “Λυπάμαι”!