Αρχική ΘΕΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Σοκ: Ο Αλέκ Μπάλντουιν σκότωσε καταλάθος 42χρονη σε γυρίσματα της ταινίας Rust!

Σοκ: Ο Αλέκ Μπάλντουιν σκότωσε καταλάθος 42χρονη σε γυρίσματα της ταινίας Rust!

Αλέκ Μπάλντουιν

Σοκ: Ο Αλέκ Μπάλντουιν σκότωσε καταλάθος 42χρονη σε γυρίσματα της ταινίας Rust! Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας Rust όταν ένα όπλο που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς την θανάσιμα και αφήνοντας αιμόφυρτο έναν ακόμη άνδρα. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, το όπλο βρισκόταν στο σετ επειδή αποτελούσε «σκηνικό αντικείμενο», ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν «θολές».

Σύμφωνα με το BBC, η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς (η οποία εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας στο φιλμ) μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε αλλά υπέκυψε στα τραύματά της. Το άλλο άτομο που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Christus St. Vincent είναι ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης της ταινίας.

Η αστυνομία του Νέου Μεξικό διερευνά το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα) στο ράντσο Μπονάνζα Κρικ, λίγο πιο έξω από τη Σάντα Φε, εκεί όπου γυρίζεται το γουέστερν του 19ου αιώνα. Οι τελευταίες ανακοινώσεις τους αναφέρουν ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος κανενός προσώπου.

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμα:

Διαβάστε επίσης:

Τρελά ευτυχισμένος ο Άκης Πετρετζίκης στις διακοπές με την σύντροφο του – Το μήνυμα στο γιο του


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine
Προηγούμενο άρθροΤο ΝΕΟ τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη κυκλοφορεί στο Spotify!
Επόμενο άρθροΟ Ησαΐας Ματιάμπα στη μουσική σκηνή Σφίγγα