Αρχική ΘΕΑΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η Ηρώ και η Ελένη Πέτα μιλούν αποκλειστικά στο Koitamagazine.gr

Η Ηρώ και η Ελένη Πέτα μιλούν αποκλειστικά στο Koitamagazine.gr

IMG_3120

Η Ηρώ και η Ελένη Πέτα μιλούν αποκλειστικά στο Koitamagazine.gr. Ανήκουν στις γυναικείες φωνές οι οποίες μας έχουν συντροφεύσει  όλα αυτά τα χρόνια με ξεχωριστές ερμηνείες και μουσικές επιτυχίες που αντηχούν μέχρι και σήμερα δυνατά στο μυαλό μας.

Με αφορμή την κοινή επιστροφή τους στη μουσική σκηνή του  Σταυρού του Νότου plus έπειτα από ένα αναγκαστικό διάστημα λόγω των νέων μέτρων του περιορισμού που επέβαλε ο κορονοιός, η Ηρώ και η Ελένη Πέτα σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Koitamagazine.gr και στον Πάνο Σταματόπουλο!

Οι δύο ταλαντούχες και αγαπημένες ερμηνεύτριες  μιλούν για την επανεκκίνηση των νυχτερινών τους εμφανίσεων μετά το διάστημα της παύσης που επέβαλαν τα πρόσφατα μέτρα ενάντια στο κορωνοιό και την μουσική τους συνεργασία είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τους φορά,  το τι ξεχωρίζει η μια στην άλλη αλλά και για το αν θα ήταν θετικές σε μια συμμετοχή τους στη κριτική επιτροπή ενός μουσικού talent show στη τηλεόραση. Ακόμα αναφέρονται στο ξεχωριστό ρόλο της οικογένειας και της μητέρας  και στην λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο προσωπικό και το κομμάτι της καριέρας αλλά και στα φαινόμενα της βίας τα οποία βγαίνουν συνεχώς στην επιφάνεια της κοινωνίας.  Τέλος αποκαλύπτουν την επιθυμία τους να συνεχίσουν το μουσικό τους ταξίδι και τους καλοκαιρινούς μήνες, τιμώντας  με  αυτό το τρόπο τον κόσμο που τους επιβραβεύει όλα τα χρόνια της πορείας τους.

IMG_3134

 

IMG_3133

IMG_3136

Έπειτα από ένα διάστημα κάποιων εβδομάδων αποχής από τη σκηνή λόγω των νέων μέτρων περιορισμού ενάντια στον κορωνοιό , η μουσική σας συνύπαρξη με τίτλο “Μαζί ξανά“ συνεχίζεται στο Σταυρό του Νότου Plus με 3 νέες ημερομηνίες στις 19, στις 26/2 αλλά και στις 5/3. Πώς νιώθετε για αυτή την επιστροφή στις βραδινές σας συναντήσεις με το κοινό μετά από ένα δύσκολο διάστημα για τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης; Ποια είναι η διάθεση σας όλο αυτό το διάστημα;

Ηρώ

Για όλους τους ανθρώπους της τέχνης ήτανε η μια περίοδος πολύ σκληρή,  πολύ δύσκολη πολυεπίπεδα. Ψυχικά, σωματικά, οικονομικά. Δεν είναι εύκολο να είσαι αποκλεισμένος από την εργασία σου που παράλληλα είναι μέρος της ψυχικής σου ισορροπίας και παράλληλα είναι και βιοπορισμός. Όποτε δεχόμαστε με τεράστια χαρά το άνοιγμα των πυλών της τέχνης. Και ακόμα πιο πολύ γιατί αυτό έχει να κάνει και με την «ισορροπία» του κόσμου όπου η διασκέδαση εινα μέρος της χαράς του, της καλλιέργειας του, της εκτόνωσης του, της ψυχικής του ανάτασης. Όλα αυτά μαζί με την δική μας συνεισφορά Και την δική μας «έκφραση» είναι μέρος της εύρυθμης λειτουργίας ολόκληρης της κοινωνίας. Ας γίνει πλέον σαφές ότι οι τέχνες δε είναι πάρεργο . Είναι ανάγκη.

Ελένη Πέτα 

Η «επιστροφή», σε κάτι που δοκιμάστηκε και σε κάνει χαρούμενη, είναι πάντα ευπρόσδεκτη !!! Ξεκινήσαμε «μαζί ξανά», τον περασμένο Νοέμβριο και οφείλω να πω, ότι το διασκεδάσαμε και μαζί με εμάς και το κοινό που είχε την ευκαιρία να το παρακολουθήσει. Μαζί με την Ηρώ, δημιουργήσαμε, μια όμορφη διάδραση επι σκηνής και χαιρόμαστε πολύ που θα την επαναλάβουμε!  Ανανεώσαμε το πρόγραμμα, με νέες προσθήκες- έκπληξη και σας περιμένουμε, με ανεβασμένη διάθεση! 

 

20 χρόνια μετά την πρώτη σας συνεργασία, βρίσκεστε «μαζί ξανά» επί σκηνής και παρουσιάζετε ένα πρόγραμμα βασισμένο στις προσωπικές σας επιτυχίες, στην ευρεία γκάμα της ελληνικής μουσικής, αλλά και σε κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, δημιουργώντας μια «διάθεση» που ενισχύει τη συνύπαρξη και την ανταλλαγή συναισθημάτων. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει η μια στην άλλη όλα αυτά τα χρόνια της φιλίας σας ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνης;

Ηρώ

Κάθε καλλιτέχνης έχει και μεταφέρει μια οντότητα που τον καθορίζει εν τελει σε μεγάλο βαθμό.

Η Ελένη είναι ένας λίγο πιο κλειστός άνθρωπος από εμένα αλλά ένας γλυκός και ευγενής ανθρωπος με τα στοιχεία εκείνα του σεβασμού της συνύπαρξης και της ισορροπίας που στρώνουν μαλακά το έδαφος μιας αξιοπρεπούς συνεργασίας.
Όμως εμείς το πήγαμε ένα βήμα παραπέρα. Αγαπηθήκαμε τόσο που η δουλειά μας έγινε διασκέδαση. Με γέλιο, με χαρά, με ανοχή στα δύσκολα και αντοχή στα λάθη. Έτσι χτίζονται οι διαχρονικές ανθρώπινες σχέσεις.
Και η Ελενη είναι ένας όμορφος άνθρωπος.
Παράλληλα την θαυμάζω ως φωνή και χαίρομαι να την ακούω. Τι άλλο;;; Χαχαχα

Ελένη Πέτα

Για μένα η Ηρώ ξεχώριζε πάντα ως μια από τις πιο ταιριαστές και καλές συνεργασίες που έκανα ποτέ. Υπήρχε πάντα σαν σκέψη να ξαναβρεθούμε, και να που ήρθε τώρα η στιγμή, 20 χρόνια μετά να ξανασυνεργαστούμε και βέβαια να το γιορτάσουμε. Κάτι σαν επετειακή συνάντηση.

Η χημεία αλλά και η συνεργασία σας σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο χαρακτηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια της γνωριμίας σας από αρμονία, σεβασμό και μεγάλη εκτίμηση που τρέφετε η μια για την άλλη. Θα ήταν επιθυμία σας κάποια στιγμή στο μέλλον να αποτυπωθεί η συνεργασία σας και σε ένα δισκογραφικό ντουέτο, χαρίζοντας στο κόσμο που σας ακολουθεί και μια δισκογραφική συνύπαρξη;

Ηρώ

Δεν το είχαμε σκεφτεί μέχρι τώρα που το αναφέρετε όμως η αληθινή αποτύπωση μιας συνεργασίας κρίνεται πρώτον από το γεγονός ότι επαναλαμβάνεται μετά από 20 χρόνια με το ίδιο πάθος και δεύτερον με την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουμε μεταξύ μας. Αυτή η αποτύπωση μεταφέρθηκε και στην ζωή μας. Και αυτό ξέρετε είναι πραγματικά ανεξίτηλη «γραφή».

Ελένη Πέτα

Όπως ανέφερα και πριν, η Ηρώ για εμένα, είναι μια «ιδανική» συνεργασία. Ο σεβασμός, η έλλειψη ανταγωνισμού, η χημεία, το κοινό μας χιούμορ, θα μπορούσα να αναφέρω πολλούς ακόμα λόγους, με κάνουν πάντα χαρούμενη, εντος και εκτός σκηνής. Ασφαλώς και θα θέλαμε αυτό να αποτυπωθεί από μια δισκογραφική συνύπαρξη!!!

Είστε από τις γυναίκες καλλιτέχνες που όλα αυτά τα χρόνια έχετε αγαπηθεί θερμά από το κόσμο και που μέχρι και σήμερα έχετε αποκτήσει φανατικό κοινό που σας στηρίζουν σε κάθε σας ζωντανή εμφάνιση. Τι είναι αυτό που κρατάτε από τα σχόλια που λαμβάνετε από το κόσμο σε μία εποχή όπου η πανδημία έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη καθημερινότητα μας;

Ηρώ

Νομίζω ότι όλοι μας εχουμε πέσει στο λάθος να μιλάμε μόνο για τα δεινά των τελευταίων ετων. Λες και πριν τρέχαμε ανέμελοι στα λιβάδια… 

Όχι. Πιστεύω ότι η κούραση, η απογοήτευση και η οργή λειτουργούν σωρευτικά. Και ο covid ήταν η αποκορύφωση μιας σειράς ετών μεγάλης πίεσης και μεγάλης προσπάθειας. Κάποια στιγμή λοιπόν αυτή η προσπάθεια μετετράπη στα παραπάνω αρνητικά επόμενα. Όποτε οι μεμονωμένες αντιδράσεις των ανθρώπων δεν είναι παρά η από κοινού οπτική της ζωής πλέον. Κι αυτό θα πρεπε να αποτελέσει ένα σοβαρό λόγο μελέτης από τους κοινωνιολόγους διότι θα κληθούν σύντομα να αντιμετωπίσουν ένα κόσμο ψυχικά ράκος κι αυτό θα είναι πραγματι η κορυφή του βουνού. 

Ελένη Πέτα

Είναι πολύ σημαντικό μέσα από αυτό που κάνουμε να προσφέρουμε ψυχική ανάταση στους ανθρώπους που έρχονται να μας δουν και να μας ακούσουν, ειδικά σε εποχές τόσο δύσκολες και καταπιεστικες για την ψυχολογία μας! Άρα μόνο χαρά μπορώ να νιώθω όταν καταφέρνω να το προσφέρω στους θεατές μας!

Ο ιός τα τελευταία δύο χρόνια έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή όλων με την κρίση σε όλα τα επαγγέλματα να είναι κάτι παραπάνω από αισθητή με τον καλλιτεχνικό χώρο να βίωσε σημαντικές απώλειες λόγω των μέτρων περιορισμού των συναυλιακών χώρων . Πώς βιώσατε αυτή την αδράνεια και την κρίση της πανδημίας που προστέθηκε στην ήδη υπάρχουσα κρίση που βίωνε ο χώρος; Σκεφτήκατε ποτέ ένα plan B σε επαγγελματικό επίπεδο όπως κάνανε πολλοί άνθρωποι του χώρου επενδύοντας ακόμα και σε ένα άλλο αντικείμενο;

Ηρώ

Νομίζω ότι έχω καλύψει την ερώτηση αυτή. Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι Ότι η δουλειά μας δεν αποτελεί επένδυση αποτελεί ανάγκη πρώτα ψυχική και μετά σωματική. Η επιβίωση ειναι παράλληλο «κέρδος» αλλά εάν χρειαζόταν να τρέφεται μόνο η ψυχή μας και όχι το σώμα μας , για μένα η μουσική είναι υπεραρκετή…

Ελένη Πέτα

Χρειάζεται ψυχραιμία. Είναι μία πρωτοφανής συνθήκη για όλους. Χρειάζεται ωστόσο σεβασμός και αλληλοκατανόηση για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία. Όσο έχουμε ο ένας τον άλλο και όσο διατηρούμε τη σπίθα της αισιοδοξίας και της δύναμης μέσα μας, όλα θα πάνε καλά. Και, ανέκαθεν, το τραγούδι είναι σίγουρα ένας από τους τρόπους, προκειμένου να κρατάμε άσβεστη αυτή την σπίθα.

EC79D159-4728-4DFF-A187-C2BD64AD6B93 IMG_3199

 

Σήμερα το κομμάτι της δισκογραφίας και των ζωντανών εμφανίσεων δεν θυμίζει σε τίποτα την αίγλη της δεκαετίας του 90 και τις αρχές του 2000 όπου μια ολοκληρωμένη δουλειά και οι εμφανίσεις ενός καλλιτέχνη ακουμπούσαν υψηλά εμπορικά ποσοστά. Πώς κρίνετε το μουσικό πεδίο του σήμερα , τα νέα ακούσματα της τραπ σκηνής και των νέων καλλιτεχνών αλλά και την απόφαση όλο και περισσότερων νέων παιδιών να συστηθούν στο σύστημα μέσω των μουσικών talent shows; Τι σας γοητεύει ακόμα στη δουλειά σας και τι σας κάνει να δυσανασχετείτε ή να απογοητεύεστε;

Ηρώ

Μέσα στα χρόνια πολύ συχνά οι απαντήσεις που δώσαμε κάποτε,  ανατρέπονται από τα δεδομένα. Άλλωστε ένας άνθρωπος νοήμων οφείλει να μετακινείται όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Η καριέρα στην δουλειά μας είναι δύσκολη,  επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία. Υπάρχουν δυο τρόποι προσέγγισης: ο ένας είναι οι γνώσεις, η καλλιέργεια, η βήμα βήμα αναγνώριση κτλ. Ο άλλος δρόμος είναι η συμμετοχή σε ένα show όπου θα κερδίσεις πολύ γρήγορα την αναγνωρισιμότητα και εάν θέλεις και επιθυμείς θα βρεις μετά τις  γνώσεις την καλλιέργεια. Ο καθένας αποφασίζει αυτό που του ταιριάζει. Απλά η εποχή μας επιτάσσει ρυθμούς ασύλληπτους όπου ο νέος ανθρωπος τρέχει να προλάβει. Σα να μην φτάνει η ζωή του για όσα «πρέπει» να κάνει. Όποτε δεν έχει και το χρόνο να σκεφτεί τι κάνει,  ποιος είναι, γιατί ,πότε… αυτό είναι το ανησυχητικό για μένα. 

Όσον αφορά τα ήδη της μουσικής που έχουν ανακύψει τα τελευταία χρόνια, ήταν φυσικό επόμενο μιας κοινωνίας όπου όλα είναι ρευστά, όλα εφικτά, όλα ανεκτά, όλα υπό το πρίσμα ης κοινωνικής αποδοχής, να υπάρχουν και αυτά τα φαινόμενα. Διότι περί κοινωνικών φαινομένων πρόκειται. Η μουσική είναι απλά χαλί στο «ποιητικό τους Γίγνεσθαι»

Ελένη Πέτα

Είναι αναμφισβήτητο ότι έχει ξεκινήσει μια νέα τάξη πραγμάτων, ακόμη και στη μουσική.

Η τραπ μουσική, δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει ….Αλλά σε κάθε εποχή οι νέοι ακολουθούσαν ένα «ρεύμα» που δεν άρεσε στις μεγαλύτερες ηλικίες!(γέλια) χα χα!

Το μόνο που με ανησυχεί σαν άνθρωπο και καλλιτέχνη είναι το να μην καλλιεργείται η αισθητική των παιδιών και να παραμένουν σε ένα ρηχό επίπεδο. Όσο γιa τα talent show αυτά υπάρχουν στην τηλεόραση πολλά χρόνια αλλά είναι πια σαφές και ξεκάθαρο πως οι καριέρες δεν φτιάχνονται μέσα από αυτά. Χρειάζεται πολύ δουλειά, μυαλό που ξέρει να ελίσσεται,  διπλωματία και βέβαια άστρο! Η βάση πάντα βέβαια είναι το ταλέντο!!

 Σήμερα έχοντας διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στο χώρο σας, θα ήσασταν θετική στην συμμετοχή σας σε ένα μουσικό talent show, στο ρόλο του coach των νέων παιδιών;

Ηρώ

Ναι γιατί όχι; Ίσως να είναι ένας τροπος να οδηγήσουμε την μουσική και κυρίως τα νέα παιδιά προς ένα δρόμο υγιούς προσπάθειας και επίγνωσης αυτού που θέλουν να κάνουν. Γιατί η γνώση του αντικειμένου είναι αυτή που θα οδηγήσει στις επιλογές. 

Ελένη Πέτα 

θα ήμουν μάλλον θετική αλλά υπό προϋποθέσεις! Δηλαδή θα έπρεπε οι συνθήκες του talent show να με κάνουν να νιώθω άνετα με την καλλιτεχνική μου υπόσταση!

Τους τελευταίους μήνες ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την αρχή που έγινε στον αθλητικό χώρο, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας έπειτα από τις σημαντικές καταγγελίες ανθρώπων του χώρου για περιστατικά βίας και κακοποιητικής συμπεριφοράς στον εργασιακό χώρο ενώ ήδη μετράμε δύο περιπτώσεις ηθοποιών που έχουν λάβει την δικαστική οδό. Πώς νιώσατε στο άκουσμα αυτών των ειδήσεων αλλά και ενάμιση χρόνο μετά στη δυναμική που απέκτησε το ελληνικό #metoo στη χώρα;

Θεωρείτε ότι μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν, πραγματοποιήθηκε ένα ξεσκαρτάρισμα στη κοινωνία, δίνοντας σε πολλά άτομα την ευκαιρία να μιλήσουν ανοιχτά για δικές τους εμπειρίες στον εργασιακό χώρο;

 Ηρώ

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να μην πω πολλά για το θέμα. Πιστεύω ότι η παιδεία μέσα από το σπίτι και έξω από αυτό θα δημιουργήσει ανθρώπους που σέβονται ο ένας τον άλλον.

Η επίδειξη εξουσίας και κυριαρχίας από άνθρωπο σε άνθρωπο είναι μια στρεβλή αντίληψη του «εαυτού » που ανάγεται σε ιδιάζοντως ειδεχθές έγκλημα όταν εμπεριέχει οποιαδήποτε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ευχόμαστε όλοι να υπάρξει ένα δικαστήριο γενναίο και άμεμπτο ώστε αυτό που η παιδεία δεν μπόρεσε να μάθει τελικά στα παιδιά … να το επιβάλλει ο νόμος κάθετα και ανένδωτα στους ενήλικες…

Ελένη Πέτα

Η γυναικεία βία και όχι μόνο, αποτελεί ένα διαχρονικό πρόβλημα, παγκόσμιου βεληνεκούς, στις κοινωνίες μας.

Τολμήστε να το κοινοποιήσετε, όποτε κι αν βρεθείτε αντιμέτωποι μαζί του. Μη διστάσετε. Ζητήστε βοήθεια και στήριξη. Εμπιστευτείτε τις δομές που, ευτυχώς υπάρχουν σήμερα και ανατρέξτε σε άμεση και ασφαλή «βοήθεια». Η απόκρυψη παρόμοιων περιστατικών, η φοβία για την κοινωνική κατακραυγή συντελούν στην διαιώνιση του φαινομένου. Είναι πλέον καιρός να εξαλειφθεί από τις ζωές μας.

Πέρα από μια αξιόλογη καλλιτεχνική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια, έχοντας αφοσιωθεί με μοναδικό τρόπο στον ρόλο της μητέρας. Υπήρξε ποτέ περίοδος όπου ήταν δύσκολο να βρεθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στο προσωπικό και επαγγελματικό κομμάτι;

Όταν οι προβολείς της δουλειάς κλείνουν, τι είναι αυτό που απολαμβάνετε να κάνετε σε προσωπικό επίπεδο; Πώς είναι η καθημερινότητα σας μακριά από πρόβες, ηχογραφήσεις και ζωντανές εμφανίσεις;

Ηρώ

Πρέπει να κατανοήσουμε κάποτε ότι η μητέρα είναι και αυτή μια δουλειά πολύ επίπονη,  πολύ ψυχοφθόρα και φυσικά με πολλή χαρά και πολλή δοτικότητα. Δεν παύει όμως να είναι μια δουλειά και μάλιστα 24ωρου βάσεως. Αυτό σημαίνει ότι μια εργαζόμενη γυναίκα μόνη ουσιαστικά κάνει δύο δουλειές γεμάτου ωραρίου. Ο γιος μου είναι το πιο πολύτιμο ον στην γη γιατί με έμαθε τόσα πράγματα που θα τον ευχαριστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Με έμαθε αντοχές που δεν φανταζόμουν ότι είχα. Με έμαθε να αγαπάω, να νοιαζομαι, να έχω ευθύνη, κυρίως αυτό, να έχω ευθύνη. Όχι μόνο για εκείνον αλλά και για κάθε μου πράξη την οποία εκείνος έβλεπε ή αντιλαμβανόταν. 

Σπουδαίο πράγμα να θέλεις να είσαι άξιος γονιός γιατι ντρέπεσαι να δει το παιδί σου να κάνεις κάτι που προσβάλει το αξιακό σου σύστημα. 

Ελένη Πέτα

Τα «βήματα» μου, ήταν πάντα προσεκτικά και όχι «απότομα». Προσωπικά, έκανα μια πορεία με πράγματα που ήθελα και είχα όνειρο να πραγματοποιήσω. Μεγάλωσα μέσα σε αυτά τα χρόνια και έμαθα να βρίσκω πάντα τις ισορροπίες ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Το ζήτημα είναι να μη σταματάμε να έχουμε όνειρα και επιδιώξεις, να μην παραιτούμαστε. Τι άλλο; Όταν σβήνουν τα φώτα, δεν έχω καμμία διαφορά από κανέναν άλλο !!!

Ζούμε σε μια αβέβαιη εποχή η οποία δε χωρά μακροπρόθεσμα σχέδια λόγω της επικινδυνότητας της νόσου. Κάνετε όνειρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο; Έχετε απωθημένα στη δουλειά σας όπως νέες συνεργασίες ή μουσικά πρότζεκτ τα οποία θα θέλατε να παρουσιάσετε στο μέλλον
Ποιοι είναι οι στόχοι που επιθυμείτε να καταφέρετε τα επόμενα χρόνια;

Ηρώ

Υπάρχουν στόχοι παρόλο που τα δύο χρόνια αυτά ήταν ανασταλτικά και δύσκολα και μας έριξαν ψυχικά. Όμως είμαστε καλλιτέχνες, το μυαλό και η καρδιά μας γεννάει. Γεννάει νέες ιδέες,  νέα όνειρα, νέες προοπτικές. Η τέχνη είναι ανάταση ψυχής από μόνη της. Ευτυχώς που την έχουμε. Όλοι μας. Τη σπουδαιότητα της σε παγκόσμιο επίπεδο την αντιλήφθηκαν ιστορικοί,  πολιτικοί, ψυχολόγοι, γιατροί, δάσκαλοι, θρησκείες… Καιρός και στην χώρα μας να αντιληφθούμε την σπουδαιότητα της και να μην την εχθρευόμαστε. Εχθρός της τέχνης δεν λογίζεται για ανθρώπινο ον στην συνείδηση μου. 

Στόχος από μόνο του είναι το να γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα. Να έχεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου, να μην επαναπαύεσαι, όλα αυτά αποτελούν στόχους. Το πρακτικό κομμάτι; Είναι το πιο εύκολο όταν έχει επιτευχθεί το προηγούμενο.

Ελένη Πέτα

Ποτέ στην πορεία μου δεν έκανα μακροπρόθεσμα σχέδια. Με ένα «μαγικό» τρόπο, πάντα φανερωνότανε μπροστά μου κάποια πρόταση που θα με ενεργοποιούσε! Έτσι λοιπόν, δεν μου έχουν δημιουργηθεί απωθημένα.

Υπάρχουν συζητήσεις ή ζυμώσεις για νέα πρότζεκτ για το επόμενο διάστημα και για πράγματα που θέλατε να υλοποιήσετε στο μέλλον; Τι να περιμένει το κοινό μετά τις κοινές σας μουσικές εμφανίσεις ;

Ηρώ

Θέλουμε να κάνουμε το καλοκαίρι συναυλίες με την Ελένη,  να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα και να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι τον αγαπάμε και ότι τιμάμε και την δική τους αγάπη γιατί αυτή μας έκανε ότι είμαστε μέχρι σημερα επαγγελματικά. 

Ελένη Πέτα

Υπάρχουν αρκετές συζητήσεις για νέα πρότζεκτ αλλά επειδή βρίσκονται ακόμα στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο της ανακοίνωσης. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι το «ταξίδι» μας με την Ηρώ, θα έχει συνέχεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΚΟΙΝΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΠΟΥΡΗΣ

IMG_3143

 

Μετά το πρώτο κύκλο εμφανίσεων, η Ηρώ & η Ελένη Πέτα, επιστρέφουν με ανανεωμένο πρόγραμμα,  «Μαζί ξανά» στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus

Σάββατο 19, 26 Φεβρουαρίου & 5 Μαρτίου

Δύο κορίτσια που έγιναν γυναίκες, μοιράστηκαν πολλές «κοινές» στιγμές χαράς, επιτυχίας και γεύτηκαν την αποδοχή και την αγάπη των ανθρώπων, βρίσκονται «μαζί ξανά», στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus.

Ο λόγος για την Ηρώ και την Ελένη Πέτα.

Δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, με ξεχωριστές προσωπικότητες καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια σχέση μεταξύ τους, αλλά και με το κοινό ώστε να μη μιλάμε μόνο για μια ακρόαση, αλλά για μια ουσιαστική ανταλλαγή συναισθημάτων.

Σε αυτή την άγρια εποχή η επανένωση σε ανθρώπινο επίπεδο είναι ένα θαύμα. Και εάν αυτό το θαύμα συνοδεύεται με μουσική και ερμηνευτές όπως την Ηρώ και την Ελένη, τότε αξίζει.

20 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, οι δυο κορυφαίες ερμηνεύτριες βρίσκονται «μαζί ξανά» επί σκηνής και παρουσιάζουν

ένα πρόγραμμα βασισμένο στις προσωπικές τους επιτυχίες, στην ευρεία γκάμα της ελληνικής μουσικής, αλλά και σε κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, δημιουργώντας μια «διάθεση» που ενισχύει τη συνύπαρξη και την ανταλλαγή συναισθημάτων.

«Μαζί ξανά» από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες  26/2 και 5 Μαρτίου στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus

Συμμετέχει ο Ηλίας Μακρίδης.

Ο συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής σπουδαίων τραγουδιών

έρχεται να δώσει τη δική του παρουσία με την ευαισθησία και το ταλέντο του.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι φίλοι και συνεργάτες, καθώς μόνο όταν σε συνδέουν συναισθήματα μπορείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου.

ΜΟΥΣΙΚΟΙ

  • Νίκη Κατσιμπίρη– κλαρινέτο, σαξοφωνο
  • Μάκης Τσαγκαλίδης  – πλήκτρα
  • Δημήτρης Βεργίνης– κιθάρα
  • Μάνος Λούτας – μπάσο
  • Γιάννης Καλκάνης – τύμπανα
  • Ηρώ – Ελένη Πέτα

«Μαζί ξανά»

Σταυρός του Νότου Plus

Σάββατο 19, 26 Φεβρουαρίου & 5 Μαρτίου

Εισιτήριο Θέασης: 15€

* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Ώρα Έναρξη: 22:30

Ώρα Προσέλευσης: 21:45

Οργάνωση παραγωγής:Νίκος Τσαούσης

Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Λέπουρης

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣΟΚ: Φόνος ο θάνατος της Τζωρτζίνας! Εισέπνευσε Τοξικό αέριο σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα
Επόμενο άρθροΝίκος Βέρτης: «Που Να Γυρνάς» η νέα του επιτυχία