Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΟΚ: Φόνος ο θάνατος της Τζωρτζίνας! Εισέπνευσε Τοξικό αέριο σύμφωνα με το...

ΣΟΚ: Φόνος ο θάνατος της Τζωρτζίνας! Εισέπνευσε Τοξικό αέριο σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα

ρουλα Πατρα πάτρα

ΣΟΚ: Φόνος ο θάνατος της Τζωρτζίνας! Εισέπνευσε Τοξικό αέριο σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα

Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα με όσα αναφέρει το Πρώτο Θέμα. Το διαβάσαμε ΕΔΩ

Σύμφωνα με τις έρευνες ενός και πλέον μήνα και εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, φαίνεται πως η νεκροψία, νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού δείχνει αλλοιώσεις στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από το λεγόμενο “στατιστικό παράδοξο” των τριών θανάτων στην οικογένεια της Πάτρας, υπήρξαν ενδείξεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει ειδικά στην περίπτωση της μικρής Τζωρτζίνας.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Εάν οι καταγραφές αυτές επιβεβαιωθούν, σημαίνει ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και εάν η τοξική αυτή ουσία έχει επιδράσει καταλυτικά στην επιδείνωση της υγείας του κοριτσιού. Από εκεί και πέρα βέβαια οι έρευνες των αρχών θα πάρουν την πορεία τους για να αναζητηθούν τυχόν ενέργειες πίσω από αυτήν την εξέλιξη.

ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:

Πάτρα: Οι ιατροδικαστές διαψεύδουν ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από εισπνοή τοξικού αερίου
Διαψεδει επισήμως ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Καρακούκης, δημοσίευμα που απέδιδε τον θάνατο της Τζωρτζίνας στην Πάτρα, σε εγκληματική ενέργεια.

Η διάψευση ήρθε με επίσημη ανακοίνωση μετά από δημοσίευμα πως η Τζωρτζίνα εισέπνευσε τοξικό αέριο όπως προέκυψε από ιατροδικαστική έρευνα.

Η επίσημη ανακοίνωση του κ. Καρακούκη

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.
Αθήνα 21/2/2022
Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας
Νικόλαος Γ. Καρακούκης
Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ

Έτσι, αφού οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ενημερωθούν εκτενώς για όλα τα στοιχεία και με δεδομένο ότι αύριο ή την Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, θα ανοίξουν τον πρώτο κύκλο των 15 προσώπων που θα κληθούν να δώσουν κατάθεση. Πρόκειται για ιατρούς και νοσηλευτές που χειρίστηκαν την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας.

Νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως για το «θρίλερ» της Πάτρας. Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, παιδίατροι στην Πάτρα επισημαίνουν ότι τους είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα υγείας όταν βρίσκονταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη γιατρών, ενώ όταν βρίσκονταν στην ΜΕΘ δεν παρουσίαζαν επεισόδια που να προκαλούν ανησυχία.

Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει σαφείς υπόνοιες στους γιατρούς και είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, αν και τελικά δεν υλοποιήθηκε αυτό το σχέδιο.

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtanea
Προηγούμενο άρθροΤο βραχιόλι της φωτιάς: δυνατό καστ στην καινούργια σειρά της ΕΡΤ
Επόμενο άρθροΗ Ηρώ και η Ελένη Πέτα μιλούν αποκλειστικά στο Koitamagazine.gr