Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σκάβει τον λάκκο του Λυκούργου

Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σκάβει τον λάκκο του Λυκούργου

koita η γη της ελιάς

Η γη της ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σκάβει τον λάκκο του Λυκούργου

Ο Κωνσταντίνος ο συμβολαιογράφος της Μάνης που έκανε όλα τα θελήματα του Δημοσθένη και ήταν συνεργός στα εγκλήματα που διαπράχθησαν στο χωριό τώρα ξεπερνάει κάθε όριο. Με τον μελλοντικό πεθέρο του Λυκούργο δεν είχαν ποτέ τις καλύτερες σχέσεις έτσι κι άλλιως. Αυτό συνέβαινε δίοτι ο Λυκούργος και το έσντισκτο του δεν τον συμπάθησε ποτέ!

Όπως φαίνεται λοιπόν το έντσικτο του θα βγει αληθινό. Τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει λίγο νερό στο κράσι του ο Λυκούργος για χάρη της κόρης του Ισμήνης και οι σχέσεις είχαν σχεδόν αποκατασταθεί.

Ο δαιμόνιος δικηγόρος της Μάνης όμως ακόμα τον υποψιάζεται γιατί δεν μπορεί να χωνέψει ότι τα τεράστια κέρδη που παρουσιάζει προέρχονται από την δουλειά του ή από το χρηματιστήριο όπως δήλωνε. Έτσι από τότε που η Αθηνά κατηγορήθηκε για τον φόνο του Δημήτρη, ο Λυκούργος δεν θα σταματήσει τις έρευνες μέχρι να βρει το κύκλωμα που σκορπά τον τρόμο στη Μάνη. Θα προσπάθησει επίσης να βρει και τον αληθινό φονιά του Δημήτρη μιας και δεν πιστεύει ότι το έκανε η Αθηνά.

Η γη της ελιάς: Σε έξαλλη κατάσταση ο Αλέξης – Παλεύει με τους ”δαίμονες” του

Η πιο δύσκολη στιγμή για τον Λυκούργο θα είναι όταν ανακαλύψει αυτό που φοβότανε περισσότερο απ΄όλα. Ο γάμπρος του έχει σχέση με τη μαφία. Θα λειτουργήσει παρορμητικά και θα κάνει το λάθος να πει στον Κωνσταντίνο όλα όσα έχει μάθει.

Ο Κωνσταντίνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Φοβάται πως εάν ο Λυκούργος μιλήσει την κόρη του θα καταστραφεί η σχέση τους και ο γαμός δεν θα γίνει ποτέ. Τον προειδοποιεί ότι εάν δεν φύγει από τη μαφία θα τα μάθει όλα η Ισμήνη.

Ο Κωνσταντίνος κάνει μία κίνηση απελπισίας και τα λέει όλα στον Δημοσθένη ζητώντας βοήθεια. Το στόμα του Λυκούργου πρέπει να κλείσει μία και καλή του λέει και αναλαμβάνει δράση. Θα τον απείλησουν ή θα πάθει κάτι χειρότερο;

Αναμένουμε λοιπόν τον Σεπτέμβριο με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Παπά Μιχάλης: Ξέρω το μυστικό του Βρουλάκη!
Επόμενο άρθροΣύγκρια: Τί είναι αυτός ο θεσμός που θα αναβιώσει μέσα από το σήριαλ, Μάγισσα;