Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Σταύρος χάνει τη ζωή του εξαιτίας του Βαγγέλη – Πώς...

Σασμός: Ο Σταύρος χάνει τη ζωή του εξαιτίας του Βαγγέλη – Πώς έφτασαν τα πράγματα εώς εκεί;

Σασμός: Ο Σταύρος

Σασμός: Ο Σταύρος χάνει τη ζωή του εξαιτίας του Βαγγέλη – Η Αργυρώ σε σοκ

Ο Σταύρο χάνει τη ζωή του εξαιτίας του Βαγγέλη και η Αργυρώ καταρρέει στο άκουσμά της είδησης. Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ο ίδιος του ο αδελφός τον αδήγησε στον θάνατο.

Το σκοτεινό παρελθόν του Βαγγέλη με τον τζόγο και τη μαφία της νύχτας τον ακολούθησε στην Άνω Ποριά και το πάθος του για τα χαρτιά δεν σταμάτησε ποτέ. Απέναντίας βρήκε παρηγοριά και χρήματα να συνεχίσει τον τζόγο με τη βοήθεια του Ευθύμη.

Τα ποσά μεγαλώνουν και σύντομα βρίσκεται χρεωμένος μέχρι το λαιμό. Ο Σταύρος εκτός από τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει με την Αργυρώ για το παιδί, πρέπει να σώσει και τον αδερφό του από τα μπλεξίματα που δημιούργησε με τον Φαρμάκη.

Σασμός: Ο Σταύρος χάνει τη ζωή του εξαιτίας του Βαγγέλη – Η Αργυρώ σε σοκ

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου κι ο Σταύρος θα αποφασίσει να πληρώσει ο ίδιος το πενταψήφιο ποσό που χρωστάει ο Βαγγέλης. Τα χρήματα όμως που έχει ο Σταύρος, είναι πολύ λίγα. Έτσι όταν πάει να τους δώσει θα έρθει αντιμέτωπος με την οργή των επικίνδυνων ανθρώπων της νύχτας.

Θα τον σκοτώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη και ο Βαγγέλης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Αργυρώ μολίς μάθει για το χαμό του Σταύρου στο «Σασμό» θα καταρρεύσει μη μπορώντας να το πιστέψει και να αντέξει άλλη μία απώλεια.

Διαβάστε ακόμα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Θα κράτησει τελικά το μωρό που περιμένει η Εύα;
Επόμενο άρθροΓέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου