Αρχική RETROLOVERS Σπάνια φωτογραφία: Πως είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος τώρα…

Σπάνια φωτογραφία: Πως είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος τώρα…

Πάνος Μιχαλόπουλος

Σπάνια φωτογραφία: Πως είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος τώρα…

Τη δεκαετία του ’80, ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ο απόλυτος καρδιοκατακτητής, με τις φωτογραφίες του να κοσμούν το δωμάτιο κάθε κοριτσιού. Ο ηθοποιός, σήμερα 74 ετών, έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έκλεψε καρδιές με τις εμφανίσεις του σε νεανικές και ανέμελες ταινίες όπως το “Βασικά… καλησπέρα σας” και τα “Τσακάλια” του Γιάννη Δαλιανίδη.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, χάρη στους ρόλους του σε ταινίες και σειρές, αλλά και λόγω της εντυπωσιακής νεότητας και της γοητείας του. Ωστόσο, η καλλιτεχνική του γκάμα ήταν πολύ ευρύτερη απ’ ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι.

Η κινηματογραφική του καριέρα ξεκίνησε το 1972 με την πολεμική ταινία “Αέρα, αέρα, αέρα” του Κώστα Ανδρίτσου, ενώ δύο χρόνια αργότερα έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο θρυλικό “Λούνα Παρκ” του Γιάννη Δαλιανίδη. Το 1977, πρωταγωνίστησε στην “Ιφιγένεια” του Μιχάλη Κακογιάννη, δίπλα στην Ειρήνη Παππά, τον Κώστα Καζάκο και την Τατιάνα Παπαμόσχου. Εμφανίστηκε συνολικά σε 28 ταινίες και 15 τηλεοπτικές σειρές, ενώ είχε επίσης επιτυχημένους ρόλους σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Μαζί με τον Κώστα Αρζόγλου και τον Ηλία Λογοθέτη, πρωταγωνίστησε σε ένα γκέι έργο που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, το “Ξανθιά Φράουλα”. Την ίδια χρονιά, έπαιξε ξανά με την Έλλη Λαμπέτη στο έργο “Ντόλυ”, ενώ το 1982 είχε έναν ακόμη σταθμό στη θεατρική του καριέρα, όταν συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην παράσταση “Η κυρία με τις καμέλιες”.

Δείτε την σπάνια φωτογραφία του αγαπημένου μας ηθοποιού:

Πάνος Μιχαλόπουλος

Δείτε ακόμη:

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμη:

Διαβάστε ακόμη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠέθανε η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’Κόνορ σε ηλικία 56 ετών
Επόμενο άρθροΠόσα παίρνει ένας πιλότος Canadair που ρισκάρει τη ζωή του, σβήνοντας φωτιές